Anlatım Yenilendi .
Yeni Loader Eklendi.
Türkçeleştirene Kadar Canım Çıktı .
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 7 / 189
Yanıtlar
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Anlatım Yenilendi .
Yeni Loader Eklendi.
Türkçeleştirene Kadar Canım Çıktı .
Teşekkürler dstum extraokk
B
BlackMarshall
⭐ 19y
loader için ayrıca tesekkür ederim bu yenisi gercekten cok guzel olmus fakat 1defa girdim sonra oyundan cıktım bidaki loader'la oyuna girmek istediğimde - Resim Silinmiş. hatasını aldım normal olarak giriyo ama loaderla hata verio? yardımcı olursanız sevinirim
Çok güzel yapmışsın ellerine sağlık
F
fox89hakan
⭐ 19y
loader için ayrıca tesekkür ederim bu yenisi gercekten cok guzel olmus fakat 1defa girdim sonra oyundan cıktım bidaki loader'la oyuna girmek istediğimde - Resim Silinmiş. hatasını aldım normal olarak giriyo ama loaderla hata verio? yardımcı olursanız sevinirim
arada bır ıkı kere bu hatayı werıyo denne oyuna gırer sın
yav tmm hoşta hani link nerde nerden indircez linki koymamışsınız ki Sad
F
fox89hakan
⭐ 19y
yav tmm hoşta hani link nerde nerden indircez linki koymamışsınız ki Sad
lınkler sayfada var dıkkatli bak Wink
la bu karman çurmann Confused
B
By_Sheytan
⭐ 19y
Tşkler ama Bu No dc botla güzel çalışıyomu benim no dc ile bot npc ye tıklamıyo:S
yapamadım bi anlatın Rolling Eyes
eyw
Yeni Sürüme Uyum Sağlandı .
Yeni Sürümde Trade , Transport , Saldırı Petine Pot Basma Eklendi .
Konunun İçerisinde Bulunan Sro_Loader Ve No Dc Clientler 2 Char Açma Ve Ücretsiz Botlar Bölümünde Yeni Konu Olarak Verildi.
Yeni Sürümde Trade , Transport , Saldırı Petine Pot Basma Eklendi .
Konunun İçerisinde Bulunan Sro_Loader Ve No Dc Clientler 2 Char Açma Ve Ücretsiz Botlar Bölümünde Yeni Konu Olarak Verildi.
tradede pot basmıyo birazdaha anlatırmısın ben yapamadımda /ahp on dion trade atı ölüyo 😊 pot basmıyo bi ayarı daha varsa sölermisin
tradede pot basmıyo birazdaha anlatırmısın ben yapamadımda /ahp on dion trade atı ölüyo 😊 pot basmıyo bi ayarı daha varsa sölermisin
/ahp on Diyince Bitmiyor.
trade [0.99] Yazıp [ Bölümüne ] Canının Kaçın Altına Düştüğünde Pot Basmasını İstediğinizi Yazacaksınız .
R
romantikan
⭐ 18y
Kemalist öncelikle sana çok ama çok teşekkür ederim bende çalıştı şimdi denedim oldu. Çok detaylarını karıştırmadım ama ata bindiğimde ayar yapmama rağmen ata pot basmıyor at ölüyor. şimdi help bölümüne girdim ordan baktım satıra "/ahp ride on" yazıyorum "auto-heals pet:on" diyor sonra ben "/ahp ride [0.99]" diyorum "healing of ride pet turned off" diyor değişik şekillerde de yazdım hep aynı yazı mesela /ahp ride [0..99] [50] [50.00] falan filan ama hep aynı yazı ve at ölüyor. nasıl yapabilirm???
Kemalist öncelikle sana çok ama çok teşekkür ederim bende çalıştı şimdi denedim oldu. Çok detaylarını karıştırmadım ama ata bindiğimde ayar yapmama rağmen ata pot basmıyor at ölüyor. şimdi help bölümüne girdim ordan baktım satıra "/ahp ride on" yazıyorum "auto-heals pet:on" diyor sonra ben "/ahp ride [0.99]" diyorum "healing of ride pet turned off" diyor değişik şekillerde de yazdım hep aynı yazı mesela /ahp ride [0..99] [50] [50.00] falan filan ama hep aynı yazı ve at ölüyor. nasıl yapabilirm???
[70.99] Veya 70.99 Yazmayı Dene 🙄 Bu Özelliğini Kullanmadığım İçin Pek Bir Bilgim Yok 🙄
Bende bugün ilk defa kullandım. Multi CLient olayı müthiş, /Min komutuyla minimize olduğunda İşlemci kullanımı resmen sıfır. Gerçi küçültmeden önce bütün oyuncuları görünmez yaptım. Hem şehirde kasmıyor ve oyundayken yine işlemciyi az kullanıyor.
> Bu arada oyuncular görünmez olduğu durumda Stallara nasıl girebilirim ? (Stall'a girmek için Hotan'ın kalabalık ortamında tekrar görünür yapmak oyun ? ? ? ? hatası veriyor ve masaüstüne tekrar geri dönüyor o bakımdan)
> Otomatik PK dan kurtulmak nasıl oluyor eğer öyle birşey varsa durmadan goldbotları öldürür millet.
EK: Pet yüzdesiyle hiç oynamadan ahp on dedim gayet güzel çalıştı. Taxi veya yan karakterimizi kasarken artık dönüp bakmakdan kurtulmuş olduk. Denemedim ama /z ile de otomatik toplama etkinse valla muazzam olur.
> Bu arada oyuncular görünmez olduğu durumda Stallara nasıl girebilirim ? (Stall'a girmek için Hotan'ın kalabalık ortamında tekrar görünür yapmak oyun ? ? ? ? hatası veriyor ve masaüstüne tekrar geri dönüyor o bakımdan)
> Otomatik PK dan kurtulmak nasıl oluyor eğer öyle birşey varsa durmadan goldbotları öldürür millet.
EK: Pet yüzdesiyle hiç oynamadan ahp on dedim gayet güzel çalıştı. Taxi veya yan karakterimizi kasarken artık dönüp bakmakdan kurtulmuş olduk. Denemedim ama /z ile de otomatik toplama etkinse valla muazzam olur.
Paylaşım için tşkler
güsel paylaşım çalışma olmuş 😉
Bu isrobotta çalışır mı?(Sadece no dc için lasım)
Paylaşım için tşkler
Evet İsrobot Complication Mudur Nedir Öyle Bir Seçenek Var Onu İşaretleyince Çalışıyor 😉
T
TosunPasha
⭐ 18y
Yazdığın bazı açıklamalar yanlış
./arc Otomatik res'tir.
./points 'inde Ganimetle bi alakası yok
./arc Otomatik res'tir.
./points 'inde Ganimetle bi alakası yok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap