Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 52 / 189
Yanıtlar
K
kkkk_06 ⭐ 19y
olmuyo olmuyoooo biri cevap versin artık yaaaa telefon sesi geliyo kardeşim yardım ett
artık yaaa bi yardım edin oyunu giriyoruz,loader le dc veriyoo trefic çıkıyo sonra atıyo oyundan nedir yani bi anlatın...
M
saolasın
L
Ben agbot la giriyorum loader a agbot dosyasının içine giriş çıkışları sürekli kayt ediyor bu agbottanmı loader danmı acaba ve nasıl durdururum agbot dosyasının içi doldu bunlarla
E
esrarli ⭐ 18y
teşekkürler
K
king_35 ⭐ 18y
saol çok iyi bi paylaşım
L
Loaderla giriyorum normal gidiyor ama 1 kaç denemeden sonra press connect çıkmıyor dc olmuyor ama hiç bişiye tıklayamıyorum sadece exit tıklanıyor neden olabilir acaba ?
A
alez ⭐ 19y
sol altta sarı yazı çıkmadan '' connecte'' yada ''enter'' a basma. bana da oluyo artık o sarı yazı çıkmadan basmıyom bu tuşlara ^^

paylaşım için tekrar tekrar tşkkrler... ::))
L
sol altta sarı yazı çıkmadan '' connecte'' yada ''enter'' a basma. bana da oluyo artık o sarı yazı çıkmadan basmıyom bu tuşlara ^^

paylaşım için tekrar tekrar tşkkrler... ::))

o yazı çıksa tamam da çıkmıyor 😈
L
Beyler ben bi deneme yaptım oyuna girip 20 30 dk sonra dc oluyordum.
recsept loaderla girdim dc olmadı agbot normaşl client le girdim 11 saat kastı rumate loader da bi dc sorunu var galiba !!! 👴
C
canermutlu ⭐ 18y
baba nerde bu 😄
E
eren262626 ⭐ 18y
sağol[download][/download]
E
eren262626 ⭐ 18y
sağol kardeş inşallah işe yarar
F
FoundeR ⭐ 18y
Thx Kemalist. 😉
C
CHaKaLL ⭐ 19y
emeğine sağlık.ama bende sorun yarattı bu loader.teleport olurken soru işareti hatası veriyor.sadece bendemi öyle acaba yoksa loader den mi kaynaklı? spwrmod kullanırken sorun olmadı ama sanırsam loaderden bi bakarsan sevinirim
C
CHaKaLL ⭐ 19y
emeğine sağlık.ama bende sorun yarattı bu loader.teleport olurken soru işareti hatası veriyor.sadece bendemi öyle acaba yoksa loader den mi kaynaklı? spwrmod kullanırken sorun olmadı ama sanırsam loaderden bi bakarsan sevinirim

çok çok özür dilerim yanlış yere yazmışım 😊
G
Ghetto ⭐ 18y
emğine saglik
A
aLp_TeGiN ⭐ 18y
Auto Res Nasıl Kabul Ediyo Komutunu Yazar Mısınız?..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
/arc on

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: