olmuyo olmuyoooo biri cevap versin artık yaaaa telefon sesi geliyo kardeşim yardım ett
artık yaaa bi yardım edin oyunu giriyoruz,loader le dc veriyoo trefic çıkıyo sonra atıyo oyundan nedir yani bi anlatın...
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 52 / 189
Yanıtlar
M
Mafiaturk15
⭐ 18y
saolasın
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
Ben agbot la giriyorum loader a agbot dosyasının içine giriş çıkışları sürekli kayt ediyor bu agbottanmı loader danmı acaba ve nasıl durdururum agbot dosyasının içi doldu bunlarla
teşekkürler
saol çok iyi bi paylaşım
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
Loaderla giriyorum normal gidiyor ama 1 kaç denemeden sonra press connect çıkmıyor dc olmuyor ama hiç bişiye tıklayamıyorum sadece exit tıklanıyor neden olabilir acaba ?
sol altta sarı yazı çıkmadan '' connecte'' yada ''enter'' a basma. bana da oluyo artık o sarı yazı çıkmadan basmıyom bu tuşlara ^^
paylaşım için tekrar tekrar tşkkrler... ::))
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
sol altta sarı yazı çıkmadan '' connecte'' yada ''enter'' a basma. bana da oluyo artık o sarı yazı çıkmadan basmıyom bu tuşlara ^^
o yazı çıksa tamam da çıkmıyor 😈
L
Lord_Shadow
⭐ 19y
Beyler ben bi deneme yaptım oyuna girip 20 30 dk sonra dc oluyordum.
recsept loaderla girdim dc olmadı agbot normaşl client le girdim 11 saat kastı rumate loader da bi dc sorunu var galiba !!! 👴
recsept loaderla girdim dc olmadı agbot normaşl client le girdim 11 saat kastı rumate loader da bi dc sorunu var galiba !!! 👴
C
canermutlu
⭐ 18y
baba nerde bu 😄
E
eren262626
⭐ 18y
sağol[download][/download]
E
eren262626
⭐ 18y
sağol kardeş inşallah işe yarar
K
karakaleli
⭐ 18y
size bir iyilikte ben yapayım
oto pc kapatıcı koycam ama yeni sayfa acamıyom
oto pc kapatıcı icin buyrun size link http://rapidshare.com/files/165870543/BilgisayarKapatici1.1.msi.html
bnm cok isime yarıyor okula giderkenacıyom zamanı koyyom taxiye 2 saat sonra pc kapanıyo ^^ size kolay gele
oto pc kapatıcı koycam ama yeni sayfa acamıyom
oto pc kapatıcı icin buyrun size link http://rapidshare.com/files/165870543/BilgisayarKapatici1.1.msi.html
bnm cok isime yarıyor okula giderkenacıyom zamanı koyyom taxiye 2 saat sonra pc kapanıyo ^^ size kolay gele
K
karakaleli
⭐ 18y
Saol Kemalist,Yüklüyorm şimdi 😈
alın size oto pc kapatıcı http://rapidshare.com/files/165870543/BilgisayarKapatici1.1.msi.html
Thx Kemalist. 😉
emeğine sağlık.ama bende sorun yarattı bu loader.teleport olurken soru işareti hatası veriyor.sadece bendemi öyle acaba yoksa loader den mi kaynaklı? spwrmod kullanırken sorun olmadı ama sanırsam loaderden bi bakarsan sevinirim
emeğine sağlık.ama bende sorun yarattı bu loader.teleport olurken soru işareti hatası veriyor.sadece bendemi öyle acaba yoksa loader den mi kaynaklı? spwrmod kullanırken sorun olmadı ama sanırsam loaderden bi bakarsan sevinirim
çok çok özür dilerim yanlış yere yazmışım 😊
emğine saglik
Auto Res Nasıl Kabul Ediyo Komutunu Yazar Mısınız?..
/arc on
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap