paylaşımın kralı 😜
sağoalsın 😊
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 41 / 189
Yanıtlar
Çok çok çok çok çok güzel program JasonWalker sağol. Kemalist koymuş ama ben en çok jason u seviommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
J
Jason Walker
⭐ 19y
Çok çok çok çok çok güzel program JasonWalker sağol. Kemalist koymuş ama ben en çok jason u seviommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
😎
8)
😈
Jason'un erkek arkadaşı heralde 😁
bu loader için bir sürü söylenti vardı ama ben inanmamışdım yok charın soyulur falan diye...bende bir deneme yapayım dedim ve benim 2. pc ye format atıım pc yi tertemiz yapdıkdan sonra bu loaderi yükledim ve kasa charını bu loader le kullanmaya başladım aslında ben charların şifrelerini sanal klavye yolu ile girerdim ama sırf deneme olsun diye rumata loaderde kullanmadım.kasa charıma epey bir zaman bişe olmadı bende dedimki demek zararklı değilmiş ve bütün itemleri kasa charına bırakdım bir sürü element yapdım ve ertesi günü charım soyuldu.burdan anlaşılıyoki bu loader gerçekden güvenli değil sizi kötülemek amaçlı değil ama pc de hiç bişey yok virüs bile sadece silkroad oynamak için alınmış bir pc vede loaderin zararını anlamak için hiç bişe yüklemedim sadece loader vede charım sabahleyin soyulmuşdu.siz siz olun dikkat edin arkadaşlar benden demesi
bende calışmadı ya oyuna girmiyoır hata veriyor
Ekran klavyesi kullanmak sorunları çözebilir mi ?
> Ben rumatayı uzun zaman kullandım. Fakat Geçtiğimiz Mayıs-Haziran ayında bütün stall charlarım ve 2 ana karakterim banlandı. Bu programı kullanırken hep Ekran Klavyesi kullanmıştım.
Şimdi Tekrar kullanmam gerecek galiba bir karakterim SP farm yaparken diyeriyle onu kasacağım.
EK: Rumata'nın kaynak koduna uzman arkadaşlarımız erişip bakabilme imkanları olsaydı. En azında bu durum hakkında fikir sahibi olabilirdik.
> Ben rumatayı uzun zaman kullandım. Fakat Geçtiğimiz Mayıs-Haziran ayında bütün stall charlarım ve 2 ana karakterim banlandı. Bu programı kullanırken hep Ekran Klavyesi kullanmıştım.
Şimdi Tekrar kullanmam gerecek galiba bir karakterim SP farm yaparken diyeriyle onu kasacağım.
EK: Rumata'nın kaynak koduna uzman arkadaşlarımız erişip bakabilme imkanları olsaydı. En azında bu durum hakkında fikir sahibi olabilirdik.
I
internetcocugu
⭐ 18y
saol denemedim ama denicem züpersin kemalist...
saoL karde
saoL karde
süpr
çok saol paylaşım içn
Edit
loaderi nasıl indiriyoruz acaba
loaderi nasıl indiriyoruzzzzzzzz yapamadımmmm
tam olarak ne işe yarıyo bu proram oyuna clientsiz mi giriyo napıyo anlamadım ben
Ben Bir Eşşeğim 😎
tam olarak ne işe yarıyo bu proram oyuna clientsiz mi giriyo napıyo anlamadım ben
Loader = SR0_Cliente bazı özellikler ekleyen ufak programlardır, illegallerdir az da olsa ban riski taşıyabilir.Loaderlar Genel olarak NoDC, Küfür filtresi yok, çıplaklık , zoom hack içerir. Şu an en gelişmiş loader budur. 👍
saol kardeş eywallah 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap