Kediyİ Tutturana Kadar Ebem Agladı 😆
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 15 / 189
Yanıtlar
zuhaha 😆 😜
ya isro botun clinet ile çalısr mı acaba ?
cok saol ya ısıme cok yaradı
D
DefansiveCleric
⭐ 18y
ARKADASLAR İLK DEFA BİR BOT KULLANMAYI DENİYECEKTİM YALNIZ SÖYLE BİR HATA ÇIKTI :::

N
NigHT_FounDeD
⭐ 19y
Cliet yok hacım nerde ben göremıyom
D
dragon_heart
⭐ 19y
eline sağlık::9
I
internetcocugu
⭐ 18y
bunla 2 çarı çalıstıracagım zaman donuyo çar kitlenio dier çara error verio açmıyo 3 kere denedim sroyu kurdum 3 kere gene donuyo yardım ...
bu programda bir sorun var 1 image code yazıyorm 2 yi yazıyorm 3 yazıyorm 5 veya 6 da oyundan atıyor pc birşeylik var adamlar adam gibi yapamışlar bu programı :S eski sro loeadere hasret kaldım 😞
G
gokhan1519
⭐ 18y
peh peh boş konu clientle aynı çalısıyo bu program. programı koymuşsun ama yine oyundan atıyor Sonuç Koca bir "0"
bunlar artık işe yaramıyor mod arkadaşlar normal cilentlada aynı işlemi yapa biliyorsun bütün nodc ler iş görmüyor hepsinde dc yiğyor lenget 3 geldiğinden beri 😞 en fazla 11 imaj kod yazdıktan sonra dc veriyor normal ve modifiye cilent lar yazık oldu presiz oyuna girmek zor oluyor yawss
eee Gm de işini bilior kardeşim girmede sorun çıkarıyor dio işte bunlar pre alır hemen 😊 ama salla 😄 işte denicez artık 😄
indirdik bakalım mecbur inş bi aksilik çıkmaz güveniyom 😉
saollllllllllllll
Heheheheh oldu eline sağlık kemalist tşşkür ederim atmıyor hata flnda yok 😉
calısmıyo 😊
1.153 ü yakında koyacaktır kemalist arkadaşımız biraz sabır lütfen :?!
C
crazycapkin
⭐ 19y
kardeş 1.153 ü lazım artık bize ne zaman bulşursun kemalist ??? acil lazım giremiyoz oyuna
Parola yanlış diyo..?
Parola yanlış diyo..?
Tekrar İndir .
Yeni Sürüme Uyum Sağlandı .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap