Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 136 / 189
Yanıtlar
B
clienti de koyuyorum silkroad'ın içine ama orjinal 1.203 versiyonu bulunamadı hatasını veriyor :S
S
sro11 ⭐ 17y
sağol.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sro client.exe dosyasını da attım içine acaba joymax tan kaynaklanan bi sorun mu loader kullanımını mı kısıtlandıracaklar

Atamamışsın demekki 300 kişi clienti attı çözdü , sen çözemediysen sorun sende demekki.

clienti de koyuyorum silkroad'ın içine ama orjinal 1.203 versiyonu bulunamadı hatasını veriyor :S

Atamamışsın demekki 300 kişi clienti attı çözdü , sen çözemediysen sorun sende demekki.

süpersin...
ama
çalışmadı :S bu Client olayını anlattınız mı??

Clienti silkroad'ın içine atacaksın .

KARDEŞŞŞŞŞŞ BU new cleicnt 203. versıon dıor hep aynı oLuyor bır sorunmu war acaba
loader calısmıo nası yapcaz 203 versıyounda yukledıma ynı yıne

Çalıştıramayanlar birde bunu denesin ;

http://rapidshare.com/files/260318452/_sro_client.rar arşivden çıkartıp silkroad'ın içine atsınlar isminide sro_client.exe yapsınlar.
B
sro client.exe dosyasını da attım içine acaba joymax tan kaynaklanan bi sorun mu loader kullanımını mı kısıtlandıracaklar

süpersin...
ama
çalışmadı :S bu Client olayını anlattınız mı??

KARDEŞŞŞŞŞŞ BU new cleicnt 203. versıon dıor hep aynı oLuyor bır sorunmu war acaba
loader calısmıo nası yapcaz 203 versıyounda yukledıma ynı yıne

Çalıştıramayanlar birde bunu denesin ;

http://rapidshare.com/files/260318452/_sro_client.rar arşivden çıkartıp silkroad'ın içine atsınlar isminide sro_client.exe yapsınlar.

Atmamıssın diyorsun da 1123123 tane sro_client attım içine . Bende problem olduğunu da sanmıyorum...
M
Metover ⭐ 18y
Ya Beyler Ben 1'den Fazla Client Açtığımda 2.sinde sarı login ekranı gelmiyor ne yapabilirim yardım kemalists
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
800 kişi bu sorunu böyle çözdüyse ve bendede böyle çalışıyorsa demekki sorun sende.
M
Metover ⭐ 18y
Bu Sorun Nasıl Çözüldüki Herhangi Bi Çözüm Yok Çözümü Görüpte Yapamadıysam Asıl Sorun Bende...
B
800 kişi bu sorunu böyle çözdüyse ve bendede böyle çalışıyorsa demekki sorun sende.

Senin verdiğin client ile çözülseydi bendede çözülürdü . Dediklerinin hepsini yaptım . Ama 800 kişi bu problemi nasıl sadece client i atıp çözdü anlamadım ...
M
Metover ⭐ 18y
Banamı Söledi Sanamı Söledi :S
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Senin verdiğin client ile çözülseydi bendede çözülürdü . Dediklerinin hepsini yaptım . Ama 800 kişi bu problemi nasıl sadece client i atıp çözdü anlamadım ...

Hatayı okursan sadece client ile çözüleceğinide anlayabilirsin 😉
M
Metover ⭐ 18y
Kemalist Benm Soruma Bi Çözümün Varmı?
M
Metover ⭐ 18y
Kemalist Benimde Bi Sorum Olcak 2.Clientte Genelde Hatta Nerdeyse Herzaman Sarı Login Ekranı Gelmiyor Bi Çözüm Varmı?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aynı anda ikisinide açıyorsan , normaldir.Birini karakterine girip birinide sonra açıyorsan ve yine bu hatayı alıyorsan internet bağlantın izin vermiyordur.
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
client i attım ama yine çalışmıyor adını da deiştirdim yine client i atamamışsın diceksen ya benim gözüm körr ya da pc yok olan şeyleri var gibi gösteriyor
X
xaberita ⭐ 17y
CAN't find original sro_client.exe version 1-203 execution aborted!!! aynı botle bısey dıyor bı yarıdım edebılırmısnız?
M
Milos ⭐ 17y
eline sağlık
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Sağol.
Herakross
W
Wazzap ⭐ 17y
Sağol
B
dedigin Hepsini yaptım çalışmıyo 🤔
F
faruk52 ⭐ 17y
cok saol aga bende cok iyi çalısıo hata werenler client yüzündendirr dosyanın içindeki clienti deil sizin war olan clienti kullanırsanız sorun kalmaz...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: