B
Brotherhood
⭐ 19y
clienti de koyuyorum silkroad'ın içine ama orjinal 1.203 versiyonu bulunamadı hatasını veriyor :S
sro client.exe dosyasını da attım içine acaba joymax tan kaynaklanan bi sorun mu loader kullanımını mı kısıtlandıracaklar
clienti de koyuyorum silkroad'ın içine ama orjinal 1.203 versiyonu bulunamadı hatasını veriyor :S
süpersin...
ama
çalışmadı :S bu Client olayını anlattınız mı??
KARDEŞŞŞŞŞŞ BU new cleicnt 203. versıon dıor hep aynı oLuyor bır sorunmu war acaba
loader calısmıo nası yapcaz 203 versıyounda yukledıma ynı yıne
sro client.exe dosyasını da attım içine acaba joymax tan kaynaklanan bi sorun mu loader kullanımını mı kısıtlandıracaklar
Atamamışsın demekki 300 kişi clienti attı çözdü , sen çözemediysen sorun sende demekki.clienti de koyuyorum silkroad'ın içine ama orjinal 1.203 versiyonu bulunamadı hatasını veriyor :S
Atamamışsın demekki 300 kişi clienti attı çözdü , sen çözemediysen sorun sende demekki.süpersin...
ama
çalışmadı :S bu Client olayını anlattınız mı??
Clienti silkroad'ın içine atacaksın .KARDEŞŞŞŞŞŞ BU new cleicnt 203. versıon dıor hep aynı oLuyor bır sorunmu war acaba
loader calısmıo nası yapcaz 203 versıyounda yukledıma ynı yıne
Clienti silkroad'ın içine atacaksın .
Çalıştıramayanlar birde bunu denesin ;
http://rapidshare.com/files/260318452/_sro_client.rar arşivden çıkartıp silkroad'ın içine atsınlar isminide sro_client.exe yapsınlar.
800 kişi bu sorunu böyle çözdüyse ve bendede böyle çalışıyorsa demekki sorun sende.
800 kişi bu sorunu böyle çözdüyse ve bendede böyle çalışıyorsa demekki sorun sende.
Senin verdiğin client ile çözülseydi bendede çözülürdü . Dediklerinin hepsini yaptım . Ama 800 kişi bu problemi nasıl sadece client i atıp çözdü anlamadım ...
HerakrossYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap