Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Replies · 474K views · Page 113 / 189
Replies
J
s.a. ben yaklaşık 2 aydır silkroad onynamadım girdim update ettim şuanda 1,199 da yani son versiyonunu update etti. oyuna giriyorum ID ve pw yi yazıyorum 6 haneli şifre gelmiyor ve sürekli dc veriyor sonra bu sitedeki rumata loader ı yükledim yine aynı şey yani oyune giremiyorum acil yardım lütfennnn

İmage Code kalktı.
Rumata Loader ile girmediğin için dc yiyorsun.
L
latinboy ⭐ 19y
fark etmiyorki rumata loader ile de denedim bir türlü girmiyor. acaba yüklemem gereken bişeler mi var? bu roc diye bişe varmış onunla ilgili eksik yada benim yüklemedigim bişelermi var acaba?_
J
fark etmiyorki rumata loader ile de denedim bir türlü girmiyor. acaba yüklemem gereken bişeler mi var? bu roc diye bişe varmış onunla ilgili eksik yada benim yüklemedigim bişelermi var acaba?_

Roc olayı daha gelmedi. 👍
W
wan54 ⭐ 17y
abi bu nie olmuyo rar şifresi ne bunun????? bi zahmet yollarmısın?_
H
hmzsnmz ⭐ 19y
abi bu nie olmuyo rar şifresi ne bunun????? bi zahmet yollarmısın?_

www.extraloob.com

Ps:İlk sayfayı daha iyi inceleseydin görebilirdin 👍
[ek #12654]
B
bLoodyEyes ⭐ 18y
arkdaşlar sanırım silkroadın yaptıgı bir engelleme programı sorunu benim gbi yaşayan arkdaşlar varmı
- Resim Silinmiş.
D
arkdaşlar sanırım silkroadın yaptıgı bir engelleme programı sorunu benim gbi yaşayan arkdaşlar varmı
- Resim Silinmiş.

aynn arkadaşım az önce banada olmaya başladı 20-25 dk önce falan çözümü varmı arkadaşlar neden böyle yapıor bilen varmı
D
allahtan sana medusayı tam kestikten sonra vermiş 😄
H
hmzsnmz ⭐ 19y
allahtan sana medusayı tam kestikten sonra vermiş :D

masaüstü resmi o ^^
[ek #12654]
D
allahtan sana medusayı tam kestikten sonra vermiş :D

masaüstü resmi o ^^

aaa 😆
W
birsey sormak istiyorum bn bu loaderı kullanıyorum ama oyunda kodları yazınca hiç birisi olmuyor yardım edebilecek var mı
D
hehe çoklu çar açma bölümündede konu açmışlar rumata çalışmıo diye 😄 aslında çalışsada giremiyoz çalışmasada dün sabah 11de denemeye başladım akşam 10-11 civarları girdi abartısız söylüyorum. iyice bozuldu oyun artık napcaz bilmiyorum.
D
birsey sormak istiyorum bn bu loaderı kullanıyorum ama oyunda kodları yazınca hiç birisi olmuyor yardım edebilecek var mı

ne kodu anlamadım bizim oyun açılmıo.
B
bLoodyEyes ⭐ 18y
Oyun Acılsa Gerisi Sorun Degil Girmem gereken 5 çar var 5inide bottan girmek zorunda kaldım loadrı çözün lütfen ^^
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
Miniloader Ve rumutaloader şuan oyuna girmiyor gameguardtayken hata weriyor sadece normalden girebiliyoruz Silkroad'a Joymax bir çözüm buldu herhalde artık giremicez illegalle 😄
M
mafia21 ⭐ 17y
kardes ben bugun loaderi kullanamiyorum dun calisiyordu bugun surekli sever mesgul serverla baglanti kurulamiyor hatasi falan veriyor bende normal oyuna girmeye calistim ama patch falan gelmemis rumatayla girmiyor normal giriyor neden veya ne yapmam lazim
K
kral09 ⭐ 17y
çalısMıorrr
R
rtgxfdzds ⭐ 17y
hata veriyor
E
expel ⭐ 17y
Servers aree offline.

Please visit or homepage to check when they are back.< böyle bir hata alıyorum yardım edebilecek var mı?
E
emsalsiz ⭐ 19y
server inspection hatası gelio ama serverlar acık

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: