arkdadaşlar rumata loader 1.212 çıkmadı sanırım.nasıl yapıcaz şimdi biz 1 kere deneyip çıkıp yeniden mi deniyiceğiz eğer çıktıysa link verir mnisiniz. çıkmadıysada çözümü varsa bi zahmet söyler misiniz arkadaşalr sizden haber bekliyorum.
Rumata Loader 1.212
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Rumata Loader 1.212 henüz çıkmadı .
Ama 1 kez deniyip çıkmana gerek yok .
Orjinal client ile girdiğinde zaten sürekli deniyiceksin . 😉
Ama 1 kez deniyip çıkmana gerek yok .
Orjinal client ile girdiğinde zaten sürekli deniyiceksin . 😉
evet ama oyuna girdiği anda dc veriyo 👍
evet ama oyuna girdiği anda dc veriyo 👍
Denerken mi dc veriyor yoksa oyuna girince mi ?
Ps: Rumata Loader hakkında bilgiyi buradan takip edebilirsin
deniyo herşey normal oyuna giriyo çarların göründüğü alan gelince dc veriyo arkadaşa sordum oda aynı şeyi diyo.
deniyo herşey normal oyuna giriyo çarların göründüğü alan gelince dc veriyo arkadaşa sordum oda aynı şeyi diyo.
Herhangi illegal birşey kullanıyormusunuz (Bot, Loader v.benzeri) yada Silkroad'ın olduğu klasör içindeki SilkErrSender dosyasının ismi değişmiş olabilir mi ?
Herhangi illegal birşey kullanıyormusunuz (Bot, Loader v.benzeri) yada Silkroad'ın olduğu klasör içindeki SilkErrSender dosyasının ismi değişmiş olabilir mi ?Herhangi illegal birşey kullanıyormusunuz (Bot, Loader v.benzeri) yada Silkroad'ın olduğu klasör içindeki SilkErrSender dosyasının ismi değişmiş olabilir mi ?
kardeş illegalllerden (bot:paralı botum yok) (loader olmadığı için kullanamıyorum) o dediğin dosyanın ismide aynı değişmemiş.
ayrıca sorularımı cvpladığın için teşekürler.
kardeş illegalllerden (bot:paralı botum yok) (loader olmadığı için kullanamıyorum) o dediğin dosyanın ismide aynı değişmemiş.
kardeş illegalllerden (bot:paralı botum yok) (loader olmadığı için kullanamıyorum) o dediğin dosyanın ismide aynı değişmemiş.Bizim görevimiz bu .
Paralı botum yok derken ücretsiz kullandığın bir bot var mı ayrıca bunu arkadaşın da kullanıyor mu ?
hayır kardeş şu anda hiç bişe kulanmıyorum 1.212 versiyon olduktan sonra hiçbişe atmadım sro nun içine eskilerinide sildim şimdi bi deniyim belki girer ama bi sroum olucak madem normal client deniyo kendi giriyo o zmn rumata ndn yapılıyo ?
hayır kardeş şu anda hiç bişe kulanmıyorum 1.212 versiyon olduktan sonra hiçbişe atmadım sro nun içine eskilerinide sildim şimdi bi deniyim belki girer ama bi sroum olucak madem normal client deniyo kendi giriyo o zmn rumata ndn yapılıyo ?
Çoğu oyuncunun Rumata Loader'ı kullanma amacı Multi Client yani çoklu giriş olmasıdır .
Seninde bileceğin gibi bazıları 1'den çok char kasıyor veya GoldBot yapıyor .
Bunun kullanılma amacıda budur .
Başka bir sorun varmı yardımcı olabileceğim ?
tmm kardşe çok saol başka sorum yok.
tmm kardşe çok saol başka sorum yok.
Ben teşekkür ederim iyi günler .
ya kardesım bişey sorcam salı aksamından berı aralıksız gırmeye çalışıyo bu oyun bendemı problem var anlamadım tamam yenı update geldı falan ama boyle olurmu ya gece gunduz denıo oyun bazen hata verıo yenıden gırıyorum ama varsa bi program çözüm bi yardım edın allah askına ???
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap