Icerige atla
Extraloob

RTE Üniversitesinden aylık 1000 TL burs

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
R
revver4647 OP ⭐ 14y

20 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
İlk 4000'e girmiş olsam ne yapayım rte üniversitesini
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Üniversitede kimlerin olacağını gayet iyi görüyorum 😊
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Üni kuracak sermaye 😕
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üni kuracak sermaye 😕

Bilmiyorum bilgin var mı ama başbakan falan olmadan önce de zengindi tayyip zaten.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üni kuracak sermaye 😕

Bilmiyorum bilgin var mı ama başbakan falan olmadan önce de zengindi tayyip zaten.

Neresi zengindi ? Başbakan olduktan sonra orantısız şekilde arttı serveti başbakanın. aldığı maaş ilemi orantısız arttı 🤔
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Abdulllah gül üniversitesine girenlerede burs verilcekmiş reklamda izlemiştim
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üni kuracak sermaye 😕

Neresi zengindi ? Başbakan olduktan sonra orantısız şekilde arttı serveti başbakanın. aldığı maaş ilemi orantısız arttı 🤔

Aldığı maaş ile mi zengin olacak 😆 Güldürme beni, belli ki bilgin yok sağdan soldan duyduğun şeylerle konuşuyorsun.Babadan zengin rte.Ayrıca yanlış anlaşılmasın kimseyi savunma adına konuşmuyorum bilgimi paylaşıyorum.
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Üni kuracak sermaye 😕

Benimde aklıma gelen ilk bu oldu 👍
Herakross
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Aldığı maaş ile mi zengin olacak 😆 Güldürme beni, belli ki bilgin yok sağdan soldan duyduğun şeylerle konuşuyorsun.Babadan zengin rte.Ayrıca yanlış anlaşılmasın kimseyi savunma adına konuşmuyorum bilgimi paylaşıyorum.

Oruç başına vurmuş sanırsam . benim demek istediğimi bi sen yanlış anlıyorsun ya da işine geldiği gibi . sağdan soldan duyma konuşmuyorum senin gibi 😉 Babam`da tayyip gibi kul hakkı yeseydi farklı olmazdı 😉
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Hazırlık arapçamı ?
T
Tubifex ⭐ 17y
Üni kuracak sermaye 😕

örtülü ödenek 🤤
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Üni kuracak sermaye 😕

.NET
.NET ⭐ 19y
Üni kuracak sermaye 😕

Evet çok zengindi Kasımpaşa sokaklarında. belediye başkanı oldu dolandırıcılıktan içeri atıldı Erbakanın gölgesinde kurtulup zengin oldu. Adam başa geçti bir dönemde serveti trilyon arttı

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Üni kuracak sermaye 😕

Evet çok zengindi Kasımpaşa sokaklarında. belediye başkanı oldu dolandırıcılıktan içeri atıldı Erbakanın gölgesinde kurtulup zengin oldu. Adam başa geçti bir dönemde serveti trilyon arttı

Orantısız şekilde 🤔
kesin parasını biriktirdi [horny21
.NET
.NET ⭐ 19y
Para biriktirdi tabii. Sonra da kızına aylık 45bin TL aylık maaş ile başbakanlıkta iş ayarladı. Kızı da para biriktirip marinacık alacak

[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Para biriktirdi tabii. Sonra da kızına aylık 45bin TL aylık maaş ile başbakanlıkta iş ayarladı. Kızı da para biriktirip marinacık alacak

gün boyu ezilen işci ise asgari ücret ile ailesine ve çocuklarına baksın . adalet nerde 🤔
D
Doma$no ⭐ 18y
10.001. olan kişi üzüntüden kahrolmuştur şimdi daral:
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
10.001. olan kişi üzüntüden kahrolmuştur şimdi daral:

10.000. Olan kişi'de çok sevinmiştir , Hayat işte cicioe2
T
Tubifex ⭐ 17y
Bir bakanin oglu burs aliyor ben krediye basvurdum onu vermedi kyk gecen sene 😄 sistem calisiyor 😄

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: