Üni kuracak sermaye 😕
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiÜni kuracak sermaye 😕
Bilmiyorum bilgin var mı ama başbakan falan olmadan önce de zengindi tayyip zaten.
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiÜni kuracak sermaye 😕
Bilmiyorum bilgin var mı ama başbakan falan olmadan önce de zengindi tayyip zaten.
Neresi zengindi ? Başbakan olduktan sonra orantısız şekilde arttı serveti başbakanın. aldığı maaş ilemi orantısız arttı 🤔
Üni kuracak sermaye 😕
Herakross
Aldığı maaş ile mi zengin olacak 😆 Güldürme beni, belli ki bilgin yok sağdan soldan duyduğun şeylerle konuşuyorsun.Babadan zengin rte.Ayrıca yanlış anlaşılmasın kimseyi savunma adına konuşmuyorum bilgimi paylaşıyorum.
Üni kuracak sermaye 😕
Üni kuracak sermaye 😕
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiÜni kuracak sermaye 😕
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiÜni kuracak sermaye 😕
Evet çok zengindi Kasımpaşa sokaklarında. belediye başkanı oldu dolandırıcılıktan içeri atıldı Erbakanın gölgesinde kurtulup zengin oldu. Adam başa geçti bir dönemde serveti trilyon arttı
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Para biriktirdi tabii. Sonra da kızına aylık 45bin TL aylık maaş ile başbakanlıkta iş ayarladı. Kızı da para biriktirip marinacık alacak
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
10.001. olan kişi üzüntüden kahrolmuştur şimdi daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap