Selam.
Rpc formatlı dosyaları nasıl jpg ye çevirebilirim?
Yalvarırım yardım ediniz!!!
Rpc formatı hakkında yardıM!!! NOLUR!!!
· 8 Yanıt · 890 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Hmm. Rpc uzantısını ilk kez duydum :S
Biraz araştırdım mimari çizim vs. işlerini destekleyen format imiş. Bu dosyalar hangi programla açılıyor acaba ?
Biraz detaylı bilgi verirseniz tekrardan yardımcı olmaya çalışacağım.
Biraz araştırdım mimari çizim vs. işlerini destekleyen format imiş. Bu dosyalar hangi programla açılıyor acaba ?
Bilgisayarıma gir üstte araclar yazar ona tıkla klasör secenekleri sec ordan görünü sec ve Bilinen dosya türleri icin uzantıları gizle yazar ondaki işareti kaldır ve hangi dosyayı jpg yapıcaksan mesela dosyanın adı resim1.jpg yapıcaksın.
Bilgisayarıma gir üstte araclar yazar ona tıkla klasör secenekleri sec ordan görünü sec ve Bilinen dosya türleri icin uzantıları gizle yazar ondaki işareti kaldır ve hangi dosyayı jpg yapıcaksan mesela dosyanın adı resim1.jpg yapıcaksın.
Sağol kardeşim..
Hmm. Rpc uzantısını ilk kez duydum :S
Rich Photorealistic Content
Olur gibi geldi ama olmadı. Dosya 0 bayt olup önizlemesi felan yok. 🤔
Jpg ole oluor işte bide .gif dene
Olmuyor işte.
Hareketli değilse print al painte yapıştır ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap