Benim eski serverim romede bi gezinti yaptım..pazarlar komple +5 +6 item çakılı bi garment d9 aratıyom 6 7 sayfa bi bow aratıyom 3 5 sayfa benim su anda oynadıgım server plutoda ben max 3 sayfa garment gördüm oda 40 yılda bir başka 1 sayfa full olsun dua et 😄
çok iyi hatırlıyom 90 level geleli 1 ay olmadan sox itemlerle gezen adamlar vardı.2 ay sonra sunlar 2 katına çıktı..
bu itemlerden serverde belkide 100 200 tane vardır inanılmaz sekilde + basılıyo sunlar somlar Allah ne verdiyse ..
işte size bir kaç ss
ADAMIN isme bak 😄 lol
- Resim Silinmiş.
72+9
- Resim Silinmiş.
20 br cik kalkancık 😄 plutoda herlde yoktur böle bi item var sa bile tek tük 2 3 tane romede böle çok item var
- Resim Silinmiş.
plutoda su item pazarda olsa 1 sn tutmam hemen çkerim
- Resim Silinmiş.
+7 SWORD 120M LOL plutoya kıyasla çok ucuz geldi
- Resim Silinmiş.
stall network sosdan geçilmiyo
- Resim Silinmiş.
bi +7 daha
- Resim Silinmiş.
ROME den basit 2 3 item :d
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
bende romede oynuyorum istersn san a charımı satim çok beyenmişsin:D hemde bak 1 snye bile tutmicağın itemi kullananbilioo oo :D:D bowman 78 lvl istersen pm at
yok kardeş sagol bende zaten 70 nuker vardı bow vardı romede millet aşırı kaçtı sunlar soommlar ellerde gezmeye başlayınca yeni servere geçtim pluto
Sen onu bunu bırakta Geyik'e binmişin.Eskilerden'mi sakladın yoksa jewel veriyoda haberim mi yok :S
BENİM romede geyik miş GDF miş hger türlü şey var romede zamanında çok kastım ama GAYMAX yüzünden romeden sogudum romede 10 tane çarım vardı 😄 şimdi 57 level bi de bu ss lerdeki kaldı gerisi BAN
süpermiş =)
S
ShapeShifter
⭐ 18y
NE wark ibunda her serverda +7 war dolu sos war Romenin ayricaliği ne ^^
NE wark ibunda her serverda +7 war dolu sos war Romenin ayricaliği ne ^^
:(( plutoda yokk..bi ara para biriktirdim.300m kadar bi 85+7 bow alamadım.500 m den başlıyo.başlamasını geçtim.bulunmuyo..millet bi +7 için 15 20 tane global atıyoda satan yok..daha bugün adamın biri arıyodu 10 taneden fazla globalını gördüm.bi arkadaşım aldı bu forumda oda yeni aldı 85+7 500m..
keşke her server rome gibi olsa istedigin itemi anında bulabilsen..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap