Başlıktanda tahmin edebileceğiniz gibi konu kız, tabi lisede olunca bundan başka bir probleminiz olmuyor 😆
Neyse gelelim konumuza,
Geçen sene çıktığım bir kız vardı.. Okulların kapanmasıyla birlikte aramıza mesafeler girdi vs falan ayrıldık ☕
Hala seviyorum ve arkadaşlarından aldığım habere göre o da hala bana karşı birşeyler hissetmekte.
Aynı sınıfta hatta önümde oturmasına rağmen konuşmuyoruz 😳
Barışmak içinde ilk adımı benim atmam gerek, bunun içinde romantiklik içeren süpriz tarzında birşeye ihtiyacım var ama bir türlü karar veremedim redface
Ps;Balıkesirde yaşıyorum, fazla imkan yok buralarda ona göre önerilerde bulunun.. Paranın önemi yok [horny21
Romantikler Bakabilirmi ?
· 19 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Hacım süpriz yerine en başta yaklaşmayı dene tenefüs sırasında 2 adet çay veya kahve al onun yanına git ona ver birisini işte sohbet felan 😄 olmadı mektup yaz bu devirde mektup gerçekten unutuldu onun çok hoşuna gidebilir belki saçma gelebilir ama bence romantik buda olmaz diyorsan

buraya tek başına gitmeni öneririm 👋
Spoiler

buraya tek başına gitmeni öneririm 👋
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Nina Ricci
⭐ 17y
Ufck'un da dediği gibi önce kızı yumuşatmadan süpriz yaparsan boşa yapmış olursun.Ev ortamı var deseydin sayardım birkaç süpriz ama dışarıda pek olmuyor 😊 Büyük birşeyler düşünüyorsan halkın içinde ses getirecek birşeyler söylerim ama Balkes'de kellesini alırlar adamın o yüzden önündeki hatunlara bak sevgiyoksüprizleryalan 😁 makara:

Ufck'un da dediği gibi önce kızı yumuşatmadan süpriz yaparsan boşa yapmış olursun.Ev ortamı var deseydin sayardım birkaç süpriz ama dışarıda pek olmuyor 😊 Büyük birşeyler düşünüyorsan halkın içinde ses getirecek birşeyler söylerim ama Balkes'de kellesini alırlar adamın o yüzden önündeki hatunlara bak sevgiyoksüprizleryalan 😁 makara:
Görende evlenme teklifi ediyor sancak daral:
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
kellesini alırlar kısmında baya güldüm 😆
kellesini alırlar kısmında baya güldüm 😆
Git konuş ya yüz yüze ne süprizi ya zaten birbirinizi seviyormuşsunuz
Ps: şimdi hocam biz burda 1-2 şey diyeceğiz fakat sende bunları yapabilecek cesaret varmı 😊
Ps: şimdi hocam biz burda 1-2 şey diyeceğiz fakat sende bunları yapabilecek cesaret varmı 😊
Amma korkak ciktiniz be arkadas. Neyin surprizinden bahsediyorsunuz okul cikisindan onceki tenefuste gideceksin yanina cikista birlikte yuruyebilir miyiz vs gir lafa yururken de tekrar konusma istegini dile getir tamam bitti is
[F New]Solo Gitarist
Balıkesir'de hangi lisedesin. Sorun olursa söyle gelelim makara:
Amma korkak ciktiniz be arkadas. Neyin surprizinden bahsediyorsunuz okul cikisindan onceki tenefuste gideceksin yanina cikista birlikte yuruyebilir miyiz vs gir lafa yururken de tekrar konusma istegini dile getir tamam bitti is
Bu adam haklı 👍 Çıkışta yürüme gibi bi imkan yoksa müsait bi zamanda ikiniz yanlız olduğu bi ortamda kıza ondan hala hoşlandığını söyler onunda böyle hissedip hissetmediğini sorarsın kız zaten hoşlanıyormuş devamı gelir zaten.. Ha olurda kezbanlık edip naz yaparsa biraz katlanıcaksın ısrarcı olucaksın 😄
hediye mediye hikaye sen git sohbet et zaten 3 - 4 günde kuzey kutbundan 5 kat daha hızlı bir şekilde erir aranızda ki buzlar 😄
@undef;
hocam imzanda ki swf çalacam yakında 😄
@undef;
hocam imzanda ki swf çalacam yakında 😄
baba seni seviyosa madem git direk söyle sonrada yapış dudağına niye kasıyosunki bu kadar romantik olcam diye emirvaki bazen iyi seçenektir
Yapış dudagina mi? Şahin K filmi çekmiyor adam
[F New]Solo Gitarist
Konuyu silebiliriz geri gelmiycek şekilde 😆
Konuyu silebiliriz geri gelmiycek şekilde 😆
Sonuç ? 😜
ne oldu romantik çocuk olmadı mı 😄
Yapış dudagina mi? Şahin K filmi çekmiyor adam
ben bi çözüm yolu bulmaya çalıştım arkadaşa eğer bunu beğenmediysen kendine sakla senin değil onun benim verdiğim cevabı eleştirmesi gerekiyo önce kiminle muhatab olmaya çalıştığımı gör
Ben kötü bir şey söylemedim smiles da fazla kullanmam lakin kusuruma bakma alıngan biri ile muhatap olmuşum ki bir espriye alındı.
[F New]Solo Gitarist
B
batuhan 3X
⭐ 15y
koy önune guzel bi gül . sardırma hiç bişe yapma dal hali ile . dikenlerınıde fazla aldırma . dikenlerını aldırmama sebebın acısıyla tatlısıyla hesabı 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap