Icerige atla
Extraloob

Romada Charım çalındı...

· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme
1
17serseri17 OP ⭐ 17y
arkadaşlar Roma severinde 105 lvl xbow _sermin_ isimli charım çalındı çalan kişi herşeyi değiştirmiş
Ticket attık bizde kimlik fotokopimizi gönderdik yanında 1 2 şey daha e-mail koruması çıkmış çalan kişi e-mail koruması yaptığsa charı yinede geri alabilirmiyim _? yorumlarınızı bekliyorum...
12 Yanıt
1
17serseri17 OP ⭐ 17y
char bize ait zaten hesap adında ismimiz yazıyor kimlik fotokobimizi gönderdik
1
17serseri17 OP ⭐ 17y
zaten kim olduğunu arıyoruz charım msn adresi var değiştirmişş sadece gizli sorusu herşeyi var eski şifresi kullanıcı ıd si şifreye giremiyoruz ticket attık bizde geri verirlermi demek istediğim o
1
17serseri17 OP ⭐ 17y
ne kadar saçma iş yaa Char bizim elin iti şifreyi değiştirdi diye biz charımızı alamıyoruz geri
1
17serseri17 OP ⭐ 17y
dostum zaten onları biliyoruz charın msn adresi ve şifresi değişmiş eski msn adresi var elimizde ilk alındığı ve premium bilgileri silk bilgileri hepsi var kimlik fotokobimiz ile göndersek ?
K
korc4n ⭐ 16y
hiç bi işe yaramaz takas vs. işlemler yasak adamlar belirtiyor char belki banlanır 😊 sadece bu olur
1
17serseri17 OP ⭐ 17y
kardeş anlatamıyorum galba char temiz full bartlık yaptı hiç bişiyi yok takas tan hiç alışveriş yapılmadı diyebilirim daha char yeni gitti ticket attık bizde 7 gün içerisinde geri size dönüş yapacağız demişler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: