arkadaşlar Roma severinde 105 lvl xbow _sermin_ isimli charım çalındı çalan kişi herşeyi değiştirmiş
Ticket attık bizde kimlik fotokopimizi gönderdik yanında 1 2 şey daha e-mail koruması çıkmış çalan kişi e-mail koruması yaptığsa charı yinede geri alabilirmiyim _? yorumlarınızı bekliyorum...
Romada Charım çalındı...
· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
char bize ait zaten hesap adında ismimiz yazıyor kimlik fotokobimizi gönderdik
zaten kim olduğunu arıyoruz charım msn adresi var değiştirmişş sadece gizli sorusu herşeyi var eski şifresi kullanıcı ıd si şifreye giremiyoruz ticket attık bizde geri verirlermi demek istediğim o
ne kadar saçma iş yaa Char bizim elin iti şifreyi değiştirdi diye biz charımızı alamıyoruz geri
dostum zaten onları biliyoruz charın msn adresi ve şifresi değişmiş eski msn adresi var elimizde ilk alındığı ve premium bilgileri silk bilgileri hepsi var kimlik fotokobimiz ile göndersek ?
hiç bi işe yaramaz takas vs. işlemler yasak adamlar belirtiyor char belki banlanır 😊 sadece bu olur
kardeş anlatamıyorum galba char temiz full bartlık yaptı hiç bişiyi yok takas tan hiç alışveriş yapılmadı diyebilirim daha char yeni gitti ticket attık bizde 7 gün içerisinde geri size dönüş yapacağız demişler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap