Yaw BeyLer Benim 90 Lw Char Ama Benden Başka Kimse Bilmiyor ID PW GİZLİ Email Char 0'dan 90'a Kadar Benim Ama Deniyorum. ID PW Yanlış Diyor. YARDIM
Joymax ID PW Yeri Warya Oraya Tıklıyorum ID Yaziyorum Email'i Yaziyorum Olmuyor.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ve Diğer Charımda Email Koruma Yapıcam - Email'i Yaziyorum Password İstiyor.Yaziyorum BişeLer Do Not Password BişeLer Yaziodu - Çewirden Bakmışdım Şifre Yanlış Doğru Olanı Yazınız Mı Ne Diyordu.Yardım Yaw Ne Warsa Yaziyorum Ama Olmuyor :S
pray: summer4: 🤔 cicioe2 cicioe2 fear1 fear1 sick1 sick1 ashamed0003 ashamed0003 summer5: sadnessla1 sadnessla1
İfaderLer Fazla oLdu Ama Neyse 😄 Nasıl Olcak Die Çok Yapdım 😄
Rollback Gir İçeri
· 18 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Lütfen Ya 90 LwL Yaw :S
YARDIM
YARDIM
eğer mail koruması yoksa , id ve gizli soru ile şifre değişimi yapabilirsiniz...
Joymax'a Giriyorum ID PW Yaziyorum Olmuyor ID/Pw Diyor. -- Login'in Altında Yeni Gelen Warya 😄
Ona Tıklıyorum Kod'u Yaziyorum Sonra ID'i Yaziyorum Email İstiyor
Email'i Yaziyorum Do Not Email Address Mi Ne Bişe Yazio Olmuyor :S
----------------------- ----------------------- -------------------
Diğer Chardada Email Koruma Yapcam Ama Olmuyor.
Email Verif.. Diyorum New Email'i Yaziyorum Password İstiyor Onada Yaziyorum Şifre Olmuyor Charın Şifresini Email Şifresini Sallıyorum Olmuyor :S
YARDIM
Email Verif.. Diyorum New Email'i Yaziyorum Password İstiyor Onada Yaziyorum Şifre Olmuyor Charın Şifresini Email Şifresini Sallıyorum Olmuyor :S
YARDIM
Email Koruma Yapcagım Charda New Email'i Yaziyorum Yeni Email'i
Password İstiyor Yaziyorum Vb. Sallıyorum
Bunu Yaziyor ; •Your passwords do not match.
Password İstiyor Yaziyorum Vb. Sallıyorum
Bunu Yaziyor ; •Your passwords do not match.
Joymax'a Giriyorum ID PW Yaziyorum Olmuyor ID/Pw Diyor. -- Login'in Altında Yeni Gelen Warya 😄
YARDIM
edit...
Başlık Konu Uyumsuzluğu 🙄
Siteye Giriş Yapamıyorsan Normal Şifremi Unuttum Kısmından Gir Mail Koruma Yoksa Değiştirebilirsin. sin:
Siteye Giriş Yapamıyorsan Normal Şifremi Unuttum Kısmından Gir Mail Koruma Yoksa Değiştirebilirsin. sin:
Yaw Anlatamiyormuyum
Ben Giriyorum Joymax'a ID / PW Yaziyorum Olmuyor ID PW Yanlış Diyor.
Sonra ID PW Yaziyorya Yeni Gelen Oradan Giriyorum. Kod'u Yaziyorum
Sonra ID ' İ Yaziyorum Email İstiyor Email'ide Yaziyorum Ama Olmuyor Email Address Bişe Yaziyo
------------------------------------------------------------------------------------------
Diğer Chardada Email Koruma Yapıcam Ama Olmuyor.
Email Verif Warya Email Koruma Tıklıyorum (New) Email'i Yaziyorum. (Şifreyi) Password İstiyor Ya Email'in Altında Oraya Charın Şifresini Yaziyorum Olmuyor - Msn'in Şifresini Yaziyorum Olmuyor - Sallıyorum Olmuyor. Bu Hatayı Weriyor Onda : •Your passwords do not match.
Ben Giriyorum Joymax'a ID / PW Yaziyorum Olmuyor ID PW Yanlış Diyor.
Sonra ID PW Yaziyorya Yeni Gelen Oradan Giriyorum. Kod'u Yaziyorum
Sonra ID ' İ Yaziyorum Email İstiyor Email'ide Yaziyorum Ama Olmuyor Email Address Bişe Yaziyo
------------------------------------------------------------------------------------------
Diğer Chardada Email Koruma Yapıcam Ama Olmuyor.
Email Verif Warya Email Koruma Tıklıyorum (New) Email'i Yaziyorum. (Şifreyi) Password İstiyor Ya Email'in Altında Oraya Charın Şifresini Yaziyorum Olmuyor - Msn'in Şifresini Yaziyorum Olmuyor - Sallıyorum Olmuyor. Bu Hatayı Weriyor Onda : •Your passwords do not match.
Çok Deneyince Yada Orda BekLeyince Error!!500 Weriyor. :S
Email adresin yanlışsa charına mail koruması yapılmış yani calınmıştır charın..
New emailin üstünde kullandıgın mail varya onun altında görünmüyor ama kutucuk var orda tam altında tıkla mail gelicek sonra tıkla maili aç mail koruması olur
Not: Suanda mail koruması yapılmıomus .
New emailin üstünde kullandıgın mail varya onun altında görünmüyor ama kutucuk var orda tam altında tıkla mail gelicek sonra tıkla maili aç mail koruması olur
Not: Suanda mail koruması yapılmıomus .
:S Yaw Ben Onu Taa Önceden Yapmışdım Yani Geçersiz Email Şimdide Düzeltcem Onu Ben New Email Yazicam Password İstiyor Ama Ne Paswordu Şifreleriniz Uyuşmuyor Diyor ??
:S Yaw Ben Onu Taa Önceden Yapmışdım Yani Geçersiz Email Şimdide Düzeltcem Onu Ben New Email Yazicam Password İstiyor Ama Ne Paswordu Şifreleriniz Uyuşmuyor Diyor ??
okadar bilmiyorum hacı
Beyler Bi Yorum Yapiyorsunuz Sonra KayboLuyorsunuz Mesaj Atiyorum Mecbur :S Ona Baglim Cewap Werin
TeşekkürLer BuLDum Yinede SaoLun 😄
Sewdim Sizi 😄
Msn : mailto:[email protected] xDDD
Msn : mailto:[email protected] xDDD
Bide Şu Email'i Halletsek 😄
90 Lıgın ID PW Yaziyorum Olmuyorda 😄
90 Lıgın ID PW Yaziyorum Olmuyorda 😄
E
EndoplazmikBirKulum
⭐ 16y
Beyler gs değiştiremiyormuyuz illa email korumasımı yapmak zorundayız ?
Off :S SoS Dolu Char Yaw 90 FF
Nuker
Nuker
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap