Evet beyler srodaki açıklar ve buglar dolayısıyla çok char ve item gitti... Bütün millet ayaklandi. Rollback yapacaklar %99. Birgün sizinde chariniz hacklenirse veya 1 golda stall açmadan biri gelip eşyayı çekerse şaşirmayin ! Çok büyük açiklar war sroda. Exclamation
RollBack Geliyor
· 48 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
48 Yanıt
Kesin gelicekse kasmıyalım Mr. Green
söylenti ama gelebilir
Bence gelmez.
Çok fazla oyuncu kaybeder JM.. Wink
Çok fazla oyuncu kaybeder JM.. Wink
valla bilmiyorum ama nasıl güzelse öle olsun
bencede hayatının hatasını yapar JoYMaX Evil or Very Mad
gelsin gelsin gelsin Laughing bütün itemleri yere atmıstık oyunda geri gelir Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Gelirse kaybeder,aşırıda küfür yer.
Böle Bişeyin Olması İmkansız Bu süreç içerisinde Kaybedenler Varsa Kazananlarda oldu!
Boş Konu Bunlar!Joymax Ne yapıcagını Bilir!
Boş Konu Bunlar!Joymax Ne yapıcagını Bilir!
N
NephilimAngel
⭐ 19y
öle bişi yaparsa varya oyunu anında bırakırım son zamanlarda sos som gidiyorum hepsi gider v alla
Roll Back ne Shocked ?
Çok cahilim dimi Mr. Green Mr. Green
T
The_DifferenT
⭐ 19y
%1000 gelir diyom bende Dun gece verilen açıkta adamlar rev6.com dan her serverin en iyi charlarına bakarak isimlerden yararlanarak hacklemişler Joymax rollback Atar yoksa bu oyunun sonu olur REsmi sitedeki foruma bi girip bakın millet çıldırmış isyanda Ve haklıda ama Gaymaxtan tek bir açıklamaya yok
Rollback şart Exclamation Yoksa sronun bittigi tarihi yazın bi koşeye
Rev6.com sitedeki açığı farketmiş ve hmn sitesinde yayınlamış tabi herkes iyi niyetli degil açık oldugunu goren girmiş hack olayına sonuç Babelde 1 gunde 4 milyar gold yapmış bi eleman
Rollback şart Exclamation Yoksa sronun bittigi tarihi yazın bi koşeye
Rev6.com sitedeki açığı farketmiş ve hmn sitesinde yayınlamış tabi herkes iyi niyetli degil açık oldugunu goren girmiş hack olayına sonuç Babelde 1 gunde 4 milyar gold yapmış bi eleman
Gelsin gelsin +5 speari yaktim oda geri gelir Very Happy lutfen gelsin sos +5 ti simdi +4 oldu bu oalydan sonrada silk almicam uzu nsure nolur nolmaz +5 olsun da hem durabilty side gitti Very Happy %46 ondan bana cok yarar rollback gelsiin ama ne kdr surelik max 2 gun fln olsun yaw fazlasi kasar
Roll Back ne Shocked ?
Rollback neeeee Question Question
Roll Back ne Shocked ?
rollback su demek oluyor carındaki hersey gidiyor ve bi süre sonra itemlerin in eski hali geri geliyor
oyun database nin belli bir süre geriye alınması bildiğim kadarıyla mesela oyunu 1 hafta geriden başlatabilirler
Roll Back ne Shocked ?
rollback su demek oluyor carındaki hersey gidiyor ve bi süre sonra itemlerin in eski hali geri geliyor
Bneim maymunun süresi bitmişti o da geri gelirm, Twisted Evil Twisted Evil
bence bunlar 6 ay geri alsın bende soyulmus carıma geri kavusurum
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bence bunlar 6 ay geri alsın bende soyulmus carıma geri kavusurum
6 ay geri alınırsa varya bi daha silkroadı açmam Very Happy
6 ay geri almadan bahsedilemez çünkü 6 aylık emeği 1 gecede silmiş olurlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap