Arkadaşlar RollBack Olacak Mı ?
RollBack
· 388 Yanıt · 26K görüntüleme 0 okuyor
388 Yanıt
Eskiye aklımız gidebilir ama adamlar 1 hafta önceden duyuru yaptılar. Mantık olarak yapmazlar.
C
CosmicGate
⭐ 16y
Bence Yapmasınlar İnş yapmazlar. Joymax 1 ay önceden açıklamasını yaptı Üstüne basa basa hemde ama dikkata almadılar kendi mallıkları yapıcak bişey yok. Birazcıkta olsa joymax a kulak verselerdi soyulmazlardı
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
of ya !!.. gitti Charlarım..
Ben Şahsen 1 Ay Önce Calınan Charımı Geri Aldım Eğer RollBack Olursa Yine OC Nin Eline Düşer ..
O Kadar Duyuru Yaptılar Ayrıca ..
A
AdnanSikisenses
⭐ 15y
Benim niye birşeyden haberim yok.Biri açıklıyabilirmi bana.
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Ben Şahsen 1 Ay Önce Calınan Charımı Geri Aldım Eğer RollBack Olursa Yine OC Nin Eline Düşer ..
nasıl geri aldın karakteri peki ? msni nereden buldun yardımcı olursan bende calınan charımı gerı alabilirim ?
Benim niye birşeyden haberim yok.Biri açıklıyabilirmi bana.
sadece oyunu oynamayıp, birde ne olup ne bitiyor diye, resmi siteye bir göz atsaydın duyurunun günler öncesinden yapılacağını görürdün.
K
KatilBamya
⭐ 16y
Kim nederse desin şu anda oyuncular kızgın ve öfkeli çünkü çarlar geri çalınıyor ister 1 ay önce açıklamış olsalar dahi bu oyunu playerlar oynuyor sro gmleri değil gelen tepkilere sessiz kalınması joymaxın para kaybetmesi demek ve ben joymaxı biliyorsam bunu göze alamazlar
Kim nederse desin şu anda oyuncular kızgın ve öfkeli çünkü çarlar geri çalınıyor ister 1 ay önce açıklamış olsalar dahi bu oyunu playerlar oynuyor sro gmleri değil gelen tepkilere sessiz kalınması joymaxın para kaybetmesi demek ve ben joymaxı biliyorsam bunu göze alamazlar
empati yap bakalım 😜 joymaxin yerinde olsan sen yaparmısın ?
JOYMAX 1hafta önceden mail koruma ıle ilgili bir açıklama yaptı fakat mail koruma yapılmayan hesaplara böyle birsey olacagını açıklamadı.. Bence suankı durum joymax ın acizliğidir.. ve kesinlikle oyunu Rollback edecekler..
K
KatilBamya
⭐ 16y
Eğer tepki büyükse yapardım ☕ Sonuçta para kaynağı müşteri derdim 😜
S
SameyanZeva
⭐ 15y
Silkroad a giremiyorum beyler bir sorun mu var?
K
KatilBamya
⭐ 16y
Çarın çalınmıştır 🙄
Eğer tepki büyükse yapardım ☕ Sonuçta para kaynağı müşteri derdim :P
rollback yapılmasını istemeyen müşteriler ne olucak 😜 sonuçta onlarıda karşılarına almış olacak?
evet sürekli c6 hatası veriyor.
S
SameyanZeva
⭐ 15y
charım çalınmaz daha yeni kasıyordum yeni char çünkü.
S
SpecialForce
⭐ 17y
bendede c7 veriyo noluyo anlamış değilim
K
KatilBamya
⭐ 16y
@ApartSky
Bak bakalım istemeyen kaç kişi var serverlara gir her serverda gm ve joymaxa ana avrat düz gidiyorlar 🎅
Bak bakalım istemeyen kaç kişi var serverlara gir her serverda gm ve joymaxa ana avrat düz gidiyorlar 🎅
@ApartSky
neyse ne demek istediğimi anlatamadım galiba 😜, rollback olacakmı, olmayacakmı bunu zaman göstericek 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap