Icerige atla
Extraloob

RollBack

· 388 Yanıt · 26K görüntüleme
S
SeaLPower OP ⭐ 16y
Arkadaşlar RollBack Olacak Mı ?
388 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
Eskiye aklımız gidebilir ama adamlar 1 hafta önceden duyuru yaptılar. Mantık olarak yapmazlar.
C
CosmicGate ⭐ 16y
Bence Yapmasınlar İnş yapmazlar. Joymax 1 ay önceden açıklamasını yaptı Üstüne basa basa hemde ama dikkata almadılar kendi mallıkları yapıcak bişey yok. Birazcıkta olsa joymax a kulak verselerdi soyulmazlardı
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
of ya !!.. gitti Charlarım..
S
SeaLPower OP ⭐ 16y
Ben Şahsen 1 Ay Önce Calınan Charımı Geri Aldım Eğer RollBack Olursa Yine OC Nin Eline Düşer ..

O Kadar Duyuru Yaptılar Ayrıca ..
A
Benim niye birşeyden haberim yok.Biri açıklıyabilirmi bana.
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Ben Şahsen 1 Ay Önce Calınan Charımı Geri Aldım Eğer RollBack Olursa Yine OC Nin Eline Düşer ..

O Kadar Duyuru Yaptılar Ayrıca ..

nasıl geri aldın karakteri peki ? msni nereden buldun yardımcı olursan bende calınan charımı gerı alabilirim ?
W
Warrison ⭐ 15y
Benim niye birşeyden haberim yok.Biri açıklıyabilirmi bana.

sadece oyunu oynamayıp, birde ne olup ne bitiyor diye, resmi siteye bir göz atsaydın duyurunun günler öncesinden yapılacağını görürdün.
K
KatilBamya ⭐ 16y
Kim nederse desin şu anda oyuncular kızgın ve öfkeli çünkü çarlar geri çalınıyor ister 1 ay önce açıklamış olsalar dahi bu oyunu playerlar oynuyor sro gmleri değil gelen tepkilere sessiz kalınması joymaxın para kaybetmesi demek ve ben joymaxı biliyorsam bunu göze alamazlar
W
Warrison ⭐ 15y
Kim nederse desin şu anda oyuncular kızgın ve öfkeli çünkü çarlar geri çalınıyor ister 1 ay önce açıklamış olsalar dahi bu oyunu playerlar oynuyor sro gmleri değil gelen tepkilere sessiz kalınması joymaxın para kaybetmesi demek ve ben joymaxı biliyorsam bunu göze alamazlar

empati yap bakalım 😜 joymaxin yerinde olsan sen yaparmısın ?
Y
YAVUZ16 ⭐ 19y
JOYMAX 1hafta önceden mail koruma ıle ilgili bir açıklama yaptı fakat mail koruma yapılmayan hesaplara böyle birsey olacagını açıklamadı.. Bence suankı durum joymax ın acizliğidir.. ve kesinlikle oyunu Rollback edecekler..
K
KatilBamya ⭐ 16y

Eğer tepki büyükse yapardım ☕ Sonuçta para kaynağı müşteri derdim 😜
S
Silkroad a giremiyorum beyler bir sorun mu var?
K
KatilBamya ⭐ 16y

Çarın çalınmıştır 🙄
W
Warrison ⭐ 15y

Eğer tepki büyükse yapardım ☕ Sonuçta para kaynağı müşteri derdim :P

rollback yapılmasını istemeyen müşteriler ne olucak 😜 sonuçta onlarıda karşılarına almış olacak?
W
Warrison ⭐ 15y

evet sürekli c6 hatası veriyor.
S
charım çalınmaz daha yeni kasıyordum yeni char çünkü.
S
bendede c7 veriyo noluyo anlamış değilim
K
KatilBamya ⭐ 16y
@ApartSky
Bak bakalım istemeyen kaç kişi var serverlara gir her serverda gm ve joymaxa ana avrat düz gidiyorlar 🎅
W
Warrison ⭐ 15y
@ApartSky
Bak bakalım istemeyen kaç kişi var serverlara gir her serverda gm ve joymaxa ana avrat düz gidiyorlar 🎅

neyse ne demek istediğimi anlatamadım galiba 😜, rollback olacakmı, olmayacakmı bunu zaman göstericek 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: