Icerige atla
Extraloob

Rohan Online Karakterlerini Tanıyalım 3-) Dekan

· 4 Yanıt · 4.0K görüntüleme
O
os1 OP ⭐ 19y
#1
a4uffc.jpg

Mukaddes Craut un kutsadığı dekanlar Armenis de yaşıyorlar. ilginç ve oynaması zevkli bir ırk diyebiliriz.Belki oyunun en ilgi çeken karakteridir.Görüntüleri yaşayış biçimleri ilginizi çekebilir.Hızlı Level atlayabilen bir karakterdir. Bunların silahları hız ve büyüye birarada sahiptir. Dekanlar suda yaşama özelliğine sahiptirler ve yaşam güçleri diğer ırk ve canavarlardan çok daha fazladır.Stun(kitleme) skilleri oldukça gelişmiştir. Lv 50 den sonra Dekanlar yetenekleri bakımından ikiye ayrılırlar; Dragon Sage ve Dragon Knight dır. Dragon Sage (Bilge ejderha ); büyücü şövalye hibritidir. Vücutlarını ejderhaya dönüştürebilirler ve onlar gibi hareket edebilirler. Dragon Knight( Şövalye ejderha) ; gücün yanındadırlar, korkutucu görünümleri ile direk saldırırlar.


Tavsiye edilen stat artırımları Str, Man ve Dex.

Meslekleri:

Dragon Sage


Def buffına ve koşma skillerine ayrıca çok iyi skillere sahip. aoe buffı var normal skilleri aoe skillerine çeviren. Seri şekilde level kasılır. Ayrıca PVP de de çok iyidir 15 sn stun + stun last 7 sn skillerine sahip. Neredeyse bütün classları o iki stun süresinde öldürebilir.

Dragon Knight


Def buff olmamasına rağmen dragon sage kadar güçlü bir classdır. Normal skilleri stun skillerine dönüştüren buffı vardır. PVP charıdır. Ayrıca sanırım gizlenme-saklanma skillide varmış galiba.
Dosyalar (1)
4 Yanıt
H
haso10 ⭐ 19y
#2
dekan i full str yada full dex mi yapicam bi yardimci olurmusun ? ?
O
os1 OP ⭐ 19y
#3
dekan i full str yada full dex mi yapicam bi yardimci olurmusun ? ?


Aslinda bu konuda pek bilgim yok ama oynadigim zamandan hatirladiklarima gore full str olmasi gerekiyor
H
haso10 ⭐ 19y
#4
Tam olarak eminmisin cunku oynamayi dusunuyorum .
Sonra donusu olmayan birsey yapmiyim. 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: