merhaba arkadaşlar benim 92 lvl bir charım var rogue/bard olarak charımı açtım 92 lvl de rogue bard 89 da charımı sizce cleric e döndürsem daha iyimi olur kötümü olur bu levelden sonra dönsek ve bişi olurmu biliyorum sp sorunu çeker ama ayarlamaya çalışıcam ama ne yapmalıyım sizce. ??
Rogue/bard mı Rogue/cleric mi ?
· 18 Replies · 17K views 0 reading
18 Replies
Pvp Unique vs için Cleric hız istiyorsan Drug Potion kullan kesinlikle sağlamlık açısından Cleric den şaşma. 😉
char sağlam olsun istiyorum en güzeli ne olur yani cleric mi peki 89 lvl den değişebilirmiyim sorun olurmu....
eu cleric skilini 90 a çekmek kaç sp ister ve ayrı olarak skilleri açmak için kaç sp gerekir toplam ?...
rogue varrior nasıl olur
92 lvl a gelmşsn ögrenemedn mi daha oyunu?cleric
Pvp Unique vs için Cleric hız istiyorsan Drug Potion kullan kesinlikle sağlamlık açısından Cleric den şaşma. 😉
peki sizce 89 lvl den sıfırlayıp cleric e dönmelimiyim sizce skil sıfırlama görevlerinden zaten yapıoyorum 70 kere çeker bile şuan olanlar zaten sbot ve item toplayıcı pet var sizce sağlam ve daha iyi kesmesi ve daha iyi atack için cleric e döneyimmi yoksa barddamı daha iyi oluır. ??
FF deilsen hiç elleme bence 😄
Bu yapmaya çalıştığın olay seni çok zorlar bence bu çarını 110 a çek zaten sonra istediğin çarı kasarsın
şöyle yap bardla partylerde daha kolay yer bulursun bundan 105 lvl a kadar bard git 105de temple da farm yap bence o farmla warlock ol ama sen bilirsin
bak ben rogue bardım 110da cleric döncem gerçekden cleric saglam olur ama ben bard olursam 7/24 pt buluorm her zmn vede en iyi ptlerde fln.
skil sıfırlama görevleri ile baya bir toplam yani bard ı 60 a rahat indirirm sbot var zaten pettte var toluyo 1 günde 300 den fazla toplıyorum sürekli açık yani sizce döniyimmi? cleric e
C
CherryBrandy
⭐ 18y
e dön artık ama 😁
karar veremedim o yüzden ne yapıyım diye yetkili kişilerde hiç cevap vermiyor okan abi veya globallerden managerlerden onlarında kararını istiyoru m nasıl olur diye char kasıp satan onlar onlarda bildiği için..
Cleric derim ama para sıkıntın varsa biraz daha bard devam et derim uplamamak şartı ile.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
109lv rogur bard charım var kardesim char 1den beri bard rogue. rahat kasılmak istiyorsan bard 1numara. cleric ile de kasılabilirsin . sağlamlık için cleric ol derim. bunu rogue bard kullanıcısı olarak söylüyorum. ha sen nie cleric değilsin dersen benim için koşu önemlidir unique çok kovalarım ben o yüzden 😉
para sıkıntım şuan yok m filan var ama zaten gollda alabilirim ama gerçekten uplamamak şartı ile birazda level yükselene kadar devam edip sonra kapatabilirimde..
C
CherryBrandy
⭐ 18y
sonra dıyorsan 105ten sonra döneceksin. hem sp farmını yapmıs olursun. sıkı bir sp toplamayla 1haftada 500-600k sp toplayabilirsin .
Log in to write a reply.
Log In