- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Sayun's Favor 1 : Aircraft Ticket Seller Sayun ' dan alıyoruz. Wing Tribe Guardian isimli Canavarlardan 200 adet Guardian Crystal toplamalısınız.
* Sayun's Favor 2 : Aircraft Ticket Seller Sayun ' dan alıyoruz. 100 tane Wing Tribe Guardian ( Champion ) kesmelisiniz ve Bunu yaparken Exp. Auto Share / İtem Auto Share Party ' de bulunmalısınız.
Görevin ödülü ; 10 tane Zerk Scrool...
* Sayun's Conspiracy : Aircraft Ticket Seller Ajati ' den alıyoruz. Antinoke ( 82 Lv ) isimli Canavarlardan 200 adet Antinoke's Claw toplamalısınız.
* Ajadhi's Favor : Aircraft Ticket Seller Ajati ' den alıyoruz. Taşıma görevi... Ajati ' den aldığımız mektubu , Shepherd Town ' daki NPC ' ye götürmelisiniz.
* Capture The Sloth : Pk olmamıza sebep olan Quest ... Yukarıdaki 4 Questi bitirdikten sonra Aircraft Ticket Seller Ajati ' den alıyoruz... Amacımız ; Eye Peak ' de bulunan Slow Antinoke isimli Yaratığı korumak ve Ajati ' ye teslim etmek... Görevi alırken Ajati , Bize 5 adet Görev itemi veriyor. Bunları Eye Peak ' deki Slow Antinoke üzerinde kullandığımızda , Slow Antinoke Bizi takip etmeye başlıyor... İşte ne oluyorsa , Bundan sonra oluyor... Eye Peak ' den , Roc Mountain North East Dock ' a götürmemiz gereken Slow Antinoke , Yolda Bot kullanıcıları tarafından öldürülüyor... Ve Öldüren kişi Pk oluyor... Tabii , Bunu kasıtlı olarak yapanlar ve Botların itemlerini düşürmeye çalışanlar da var... Ayrıca ; Yaratığı yakaladıktan sonra , Ajati ' ye teslim etmek için 50 dakikamız var.
Umarım işinize yarar 🍺
- Resim Silinmiş.
Rock Motaine Görevleri [Resimli Ve Güzel Anlatım]
· 5 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
PS de layer penceresi ve görevleri (Resimli Anlatım) Tbot 0906 Crack ve Resimli ve Videolu Anlatım Çalışmıyor Ps3 4.82 Süper slim ve diğerleri Jailbreak , Oyun Yükleme ve Online Oynama [Resimli Anlatım] ProBot v8.8.7 1886 - (ResimLi ve Videolu Anlatım %100 Çalışı RapidShare'ye Dosya Upload ve Download {Resimli Anlatım}