Gunlerce,milyonlarca turistin izleyecegi buyuk bir etkinlik Rio'da basladı.
Resimlerle karnaval:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
>>>>Rio Festival 2008<<<<<
· 21 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
wahhh 2 yıl önce oradaydım 25 milyon prezarvatif dağıtılıyordu marihuana ve sex sokaktay kol geziyordu daha ne denebilir ki eğlence denilince tek aklıma gelen rio samba Twisted Evil Mr. Green extrabeer
wahhh 2 yıl önce oradaydım 25 milyon prezarvatif dağıtılıyordu marihuana ve sex sokaktay kol geziyordu daha ne denebilir ki eğlence denilince tek aklıma gelen rio samba Twisted Evil Mr. Green extrabeer
ABOO
okan abi sen bizi rioya götür ! biz burda boşuna 30 ytl verioz desene Very Happy:D
Excellent amusement become,Girl, dance, alcohol, Wow .. Twisted Evil Twisted Evil
O
Old School
⭐ 19y
25 milyon prezarvatif Mr. Green
Türkiyede Niye Böyle Bir Karnaval Yok Very Happy
ps: Yanlış Anlamayın Canım Bunun Turizm Getirisi Çok Büyük Very Happy
Hatunların popoları çok büyük ^^
bu sene 25 miilyon prezervatif dağıtılcak Shocked Shocked
tabi ya amaç ülke ekonomisi gelişsin Twisted Evil Twisted Evil
Türkiyede Niye Böyle Bir Karnaval Yok Very Happy
Zuhahaha Mr. Green
Gecekonduların arasında karnavalmı olur... + bide yollar tıkanırsa taksiciler hepsini keser Mr. Green
bizde roman dansından başka karnaval olmaz.. Confused Mr. Green
Ya hic utanma(iyi manada),cekinme yok.Gogusleri acık,kalcalara kapalı demeye bin sahit ister.Gece gunduz oynuyorlar.
ABOO
okan abi sen bizi rioya götür ! biz burda boşuna 30 ytl verioz desene Very Happy:D
ilker antalya öel değil turizmde çalışıyosan rusçan varsa kızlar kendileri veriyo antalyalılar bilir
geçen sene kervansarayda çalışıyoduk teyze oluyla ruslar geliyodu tanışıyoduk 2 gün sonra yatakta oluyoduk
eee yuh Ruslan veriyor ayıp ayıp Twisted Evil
ABOO
ilker antalya öel değil turizmde çalışıyosan rusçan varsa kızlar kendileri veriyo antalyalılar bilir
geçen sene kervansarayda çalışıyoduk teyze oluyla ruslar geliyodu tanışıyoduk 2 gün sonra yatakta oluyoduk
Kaliteli sallama müco sen daha 1 kızın elini tutamadın Twisted Evil Twisted Evil
Gunlerce,milyonlarca turistin izleyecegi buyuk bir etkinlik Rio'da basladı.
Resimlerle karnaval:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
sırf şu kadınlar için gitmek istiyorum süperler Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
sırf şu kadınlar için gitmek istiyorum süperler Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Abi bizde ejder icin gitmiyoruz.
Hatunların popoları çok büyük ^^
güzelim bütün güzellik orada zati hem kalça büyük hem tatlı bir göbişleri var oy oyyy bak gene titredim Twisted Evil Mr. Green
Benim de teyzem salvador da yaşıyor. Laughing
Benim de teyzem salvador da yaşıyor. Laughing
Aboooo
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap