Icerige atla
Extraloob

>>>>Rio Festival 2008<<<<<

· 21 Yanıt · 2.2K görüntüleme
T
Torquel OP ⭐ 19y
Gunlerce,milyonlarca turistin izleyecegi buyuk bir etkinlik Rio'da basladı.

Resimlerle karnaval:

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
21 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wahhh 2 yıl önce oradaydım 25 milyon prezarvatif dağıtılıyordu marihuana ve sex sokaktay kol geziyordu daha ne denebilir ki eğlence denilince tek aklıma gelen rio samba Twisted Evil Mr. Green extrabeer
H
Hilary123 ⭐ 18y

wahhh 2 yıl önce oradaydım 25 milyon prezarvatif dağıtılıyordu marihuana ve sex sokaktay kol geziyordu daha ne denebilir ki eğlence denilince tek aklıma gelen rio samba Twisted Evil Mr. Green extrabeer

ABOO
okan abi sen bizi rioya götür ! biz burda boşuna 30 ytl verioz desene Very Happy:D
C
Caprice ⭐ 19y

Excellent amusement become,Girl, dance, alcohol, Wow .. Twisted Evil Twisted Evil
O
Old School ⭐ 19y
25 milyon prezarvatif Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Türkiyede Niye Böyle Bir Karnaval Yok Very Happy

ps: Yanlış Anlamayın Canım Bunun Turizm Getirisi Çok Büyük Very Happy
K
KavaLyE ⭐ 19y
Hatunların popoları çok büyük ^^
C
Crumby_ ⭐ 19y
bu sene 25 miilyon prezervatif dağıtılcak Shocked Shocked
L
Liu ⭐ 19y

tabi ya amaç ülke ekonomisi gelişsin Twisted Evil Twisted Evil
D
dR.NooB ⭐ 19y

Türkiyede Niye Böyle Bir Karnaval Yok Very Happy

Zuhahaha Mr. Green

Gecekonduların arasında karnavalmı olur... + bide yollar tıkanırsa taksiciler hepsini keser Mr. Green
C
Caprice ⭐ 19y
bizde roman dansından başka karnaval olmaz.. Confused Mr. Green
T
Torquel OP ⭐ 19y
Ya hic utanma(iyi manada),cekinme yok.Gogusleri acık,kalcalara kapalı demeye bin sahit ister.Gece gunduz oynuyorlar.
L
Lagroad ⭐ 19y

ABOO
okan abi sen bizi rioya götür ! biz burda boşuna 30 ytl verioz desene Very Happy:D

ilker antalya öel değil turizmde çalışıyosan rusçan varsa kızlar kendileri veriyo antalyalılar bilir

geçen sene kervansarayda çalışıyoduk teyze oluyla ruslar geliyodu tanışıyoduk 2 gün sonra yatakta oluyoduk
L
Liu ⭐ 19y
eee yuh Ruslan veriyor ayıp ayıp Twisted Evil
L
lastturk_ ⭐ 19y

ABOO

ilker antalya öel değil turizmde çalışıyosan rusçan varsa kızlar kendileri veriyo antalyalılar bilir

geçen sene kervansarayda çalışıyoduk teyze oluyla ruslar geliyodu tanışıyoduk 2 gün sonra yatakta oluyoduk

Kaliteli sallama müco sen daha 1 kızın elini tutamadın Twisted Evil Twisted Evil
U
Uykucu ⭐ 19y

Gunlerce,milyonlarca turistin izleyecegi buyuk bir etkinlik Rio'da basladı.

Resimlerle karnaval:

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

sırf şu kadınlar için gitmek istiyorum süperler Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
T
Torquel OP ⭐ 19y

sırf şu kadınlar için gitmek istiyorum süperler Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Abi bizde ejder icin gitmiyoruz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Hatunların popoları çok büyük ^^

güzelim bütün güzellik orada zati hem kalça büyük hem tatlı bir göbişleri var oy oyyy bak gene titredim Twisted Evil Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Benim de teyzem salvador da yaşıyor. Laughing
H
Hilary123 ⭐ 18y

Benim de teyzem salvador da yaşıyor. Laughing

Aboooo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: