R Rowndark OP ⭐ 18y 17 yil once #1 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M MatthewMitchell ⭐ 19y 17 yil once #2 what dedin gülüm 😐 Hello world TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #3 what dedin gülüm :|Tanımıyorsun heralde 😜 Ps:Her 2 şık diyorum,aman BaTTeRST duymasın 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 17 yil once #4 bencede batterst duymasın 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WesT ⭐ 18y 17 yil once #5 Taşşş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #6 ercan daha konuyu keşfetmemiiş anlaşılann hehe 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mertcangs ⭐ 18y 17 yil once #7 tanımıyorum ben TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Winlerspring ⭐ 18y 17 yil once #8 Taştan öte bişi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 17 yil once #9 Ben rihanna'yı bu şekilde görmüyorum 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 17 yil once #10 daşşş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil