Arkadaslar ben joymaxa bi mail atacam ve chaırmdaki mail korumasının sürekli hack atakları yaşadığı için mail korumasının kaldırılmasını isticem fakat bukadar ingilizcem yok eğer ingilizcesi iyi olan bir arkadas yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler
Rica etsem bana bi mail yazarmısınız?
· 9 Yanıt · 982 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
ne kadar mail yollasanda bunu kaldıracaklarını düşünmüyorm
ben yinede şansımı denemek istiyorum.İyi ingilizce bilen bi ark yardımcı olursa sevinirim
_
_MaYBe1DaY_
⭐ 18y
ne kadar mail yollasanda bunu kaldıracaklarını düşünmüyorm
Arkadaşa katılıyorum ve ayriyetten senin o charı çalan biri olabileceğini düşünebilirler, ama yine de şansını denemende lazım belki insafa gelirler
lütfen post kasmak için cevap yazmayalım!!!arkadaslar yokmu bi ingilizce bilen bi ark
Hello Joymax
Live hack attempts because of continuous characters , I want to wake up in my e-mail protection
Live hack attempts because of continuous characters , I want to wake up in my e-mail protection
sen acmissin zaten garip bi konu, sonunda hic bisey olmicagini bile bile
sonra da millete post kasiyosunuz demissin.gayet mantikli seyler soylemisler ayrica bu forumda post kasmanin bi manasi yok herkes bunun bilincinde
sonra da millete post kasiyosunuz demissin.gayet mantikli seyler soylemisler ayrica bu forumda post kasmanin bi manasi yok herkes bunun bilincinde
sen acmissin zaten garip bi konu, sonunda hic bisey olmicagini bile bile
manasız bi konuyla ne alakası var sonucta bn bi sorunumu bildireceğim ayrıca dün bu bölüme baksaydın neden o post kasıo dedimi anlardın bişeye laf için yorum yapma
S
speedroad2
⭐ 17y
Amma abartmışsınız ha. Adam sadece şansımı deneyeceğim diyor.
@S_A_G_E_U_M
İngilizcem iyi olmadığı için yardımcı olamayacağım.
@S_A_G_E_U_M
İngilizcem iyi olmadığı için yardımcı olamayacağım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap