Icerige atla
Extraloob

Rezilligin böylesi

· 28 Yanıt · 1.9K görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
bi girdim siteye tamamen exl dan kopyala yapıştır

buyrun bu ne xDxD bunu yapan sitenin admini :?!!!
ve bi ayrıntı daha ne tesadüfse buranın adminide Yer bölümüne sao paulo brazil yazmış tam bir çocukluk örneği gösteren bi arkadas xD

- Resim Silinmiş.
28 Yanıt
D
drotalion ⭐ 19y
ya calıcaksan calda bari reklam yapıpta kendini rezil etme!!! 😄
A
Audrey OP ⭐ 19y
eet :D:D
Game Designer
beceriksiz olduğu heryerden belli 😁
yes.
A
Audrey OP ⭐ 19y
beceriksiz olduğu heryerden belli 😁

beceriksiz ama aoto podlu pk2 bot bunları nasıl yaptı bende onu düşünüyorum ecsro için
D
drotalion ⭐ 19y
ya onlar değilde biri yapmıştır.
O
os1 ⭐ 19y
ya onlar değilde biri yapmıştır.

kanıt lazım arkadaşım onun içn günahını almayın adamın belki kendisi yapıyordur 🙄
D
drotalion ⭐ 19y
olabilir. yanız adamlar böyle şeyleri bile bizden çalabiliyorlarsa (ki bunlar ı google da arat üstünde reklam olmadan anlatan 100 tane vardır en az) onu neden çalmasın ama haklı olabilirsin.
O
os1 ⭐ 19y
Tamam adam bizim reklamımızı yapabilir vede yapıyor zaten.Ama şu zaman kadr auto pot lu media pk2 görmedim kendisi yapmış olabilir
D
drotalion ⭐ 19y
Doğru olabilir hak veriyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Tamam adam bizim reklamımızı yapabilir vede yapıyor zaten.Ama şu zaman kadr auto pot lu media pk2 görmedim kendisi yapmış olabilir

location'a sao paulo / brasil yazıp beni kopya edecek ve sonrasında bu adama laf söylenmeyecek öylemi ben derim hemde kocaman bir gerizekalı aciz hastalıklı insan derim yazık başkada birşey demekye gerek yok ❗
O
os1 ⭐ 19y

location'a sao paulo / brasil yazıp beni kopya edecek ve sonrasında bu adama laf söylenmeyecek öylemi ben derim hemde kocaman bir gerizekalı aciz hastalıklı insan derim yazık başkada birşey demekye gerek yok ❗

abi adam seni örnek alıyor oda senın gibi olmaya çalışıyor işte ama kendini salak yerine düşürtüyor işte bilmiyorki kimse extraloob gibi olamazmongol işte 😈 bu arada bizimde reklamlarımızı yapıyor 😈
drotalion dedi ki bu yaptığı son programda çalıntıdır dedi bende ona bir şey bilmeden kimse günahını alma dedim ?!!!!!!..
D
drotalion ⭐ 19y
einen böyle ^^
Game Designer

abi adam seni örnek alıyor oda senın gibi olmaya çalışıyor

Örnek mi ? 😁

Resmen şaklabanlık.

2 kelime birşey yazamıyorsa ben artık birşey demiyorum 😁
yes.
O
os1 ⭐ 19y
aykut devamınıda oku onun bir bölümünü almışsın 😁
Game Designer
aykut devamınıda oku onun bir bölümünü almışsın 😁

okudum canım espirisine soyledim orayı 😜
yes.
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
bir kere a lardan belli okan abinin ki ã böyle onunkide öyle..aynısı kopyala Yapıştır Copy Past xP
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bir kere a lardan belli okan abinin ki ã böyle onunkide öyle..aynısı kopyala Yapıştır Copy Past xP

adam öküzümben.com sitesinin adminiyse normaldir 😈 😁
L
lastturk_ ⭐ 19y
Komikler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: