bi girdim siteye tamamen exl dan kopyala yapıştır
buyrun bu ne xDxD bunu yapan sitenin admini :?!!!
ve bi ayrıntı daha ne tesadüfse buranın adminide Yer bölümüne sao paulo brazil yazmış tam bir çocukluk örneği gösteren bi arkadas xD
- Resim Silinmiş.
Rezilligin böylesi
· 28 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
ya calıcaksan calda bari reklam yapıpta kendini rezil etme!!! 😄
eet :D:D
Game Designer
⭐ 19y
beceriksiz olduğu heryerden belli 😁
yes.
beceriksiz olduğu heryerden belli 😁
beceriksiz ama aoto podlu pk2 bot bunları nasıl yaptı bende onu düşünüyorum ecsro için
ya onlar değilde biri yapmıştır.
ya onlar değilde biri yapmıştır.
kanıt lazım arkadaşım onun içn günahını almayın adamın belki kendisi yapıyordur 🙄
olabilir. yanız adamlar böyle şeyleri bile bizden çalabiliyorlarsa (ki bunlar ı google da arat üstünde reklam olmadan anlatan 100 tane vardır en az) onu neden çalmasın ama haklı olabilirsin.
Tamam adam bizim reklamımızı yapabilir vede yapıyor zaten.Ama şu zaman kadr auto pot lu media pk2 görmedim kendisi yapmış olabilir
Doğru olabilir hak veriyorum
Tamam adam bizim reklamımızı yapabilir vede yapıyor zaten.Ama şu zaman kadr auto pot lu media pk2 görmedim kendisi yapmış olabilir
location'a sao paulo / brasil yazıp beni kopya edecek ve sonrasında bu adama laf söylenmeyecek öylemi ben derim hemde kocaman bir gerizekalı aciz hastalıklı insan derim yazık başkada birşey demekye gerek yok ❗
location'a sao paulo / brasil yazıp beni kopya edecek ve sonrasında bu adama laf söylenmeyecek öylemi ben derim hemde kocaman bir gerizekalı aciz hastalıklı insan derim yazık başkada birşey demekye gerek yok ❗
abi adam seni örnek alıyor oda senın gibi olmaya çalışıyor işte ama kendini salak yerine düşürtüyor işte bilmiyorki kimse extraloob gibi olamazmongol işte 😈 bu arada bizimde reklamlarımızı yapıyor 😈
drotalion dedi ki bu yaptığı son programda çalıntıdır dedi bende ona bir şey bilmeden kimse günahını alma dedim ?!!!!!!..
einen böyle ^^
Game Designer
⭐ 19y
abi adam seni örnek alıyor oda senın gibi olmaya çalışıyor
Örnek mi ? 😁
Resmen şaklabanlık.
2 kelime birşey yazamıyorsa ben artık birşey demiyorum 😁
yes.
aykut devamınıda oku onun bir bölümünü almışsın 😁
Game Designer
⭐ 19y
aykut devamınıda oku onun bir bölümünü almışsın 😁
okudum canım espirisine soyledim orayı 😜
yes.
bir kere a lardan belli okan abinin ki ã böyle onunkide öyle..aynısı kopyala Yapıştır Copy Past xP
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !bir kere a lardan belli okan abinin ki ã böyle onunkide öyle..aynısı kopyala Yapıştır Copy Past xP
adam öküzümben.com sitesinin adminiyse normaldir 😈 😁
http://www.oyundream.com/forum/forum_po ... 51&PID=600
Suraya Bir Göz Atın Adam İsmimi Dahi Yazmıs İnsan Onları Siler Bari 😈
Suraya Bir Göz Atın Adam İsmimi Dahi Yazmıs İnsan Onları Siler Bari 😈
Komikler.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap