S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Gaia Rulz 😁 Dosyalar (1) 111jnrb.jpg 207.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B bannedddd ⭐ 19y 17 yil once #2 Eee? 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fatihy93 ⭐ 18y 17 yil once #3 kaç tane topladın verdi o kadar SP 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SingleCleric ⭐ 19y 17 yil once #4 woww o lvlde bi wizard için güzel o görev birdaha yapılıosa yap derim 60lvl deki skiller içinde spen olr 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #5 oy oyy bende acil 10k sp çakmalıyım 3 tur alınıyor 30k sp gayet iyi gidecektir bu lvl da full farmed oluruz herhalde 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L leonsculls ⭐ 19y 17 yil once #6 3 kere yapiliyodu hatirladim kadariyla 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #7 tebrikler 😄 hadi lord kes hadii resim koy hadiii 😄 az kaldıı son12 lwl 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 ⭐ 19y 17 yil once #8 Tebrikler..Benimde Az kaldı Pre Görevinin Bitmesine 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jigsaw ⭐ 19y 17 yil once #9 İlkini bitirdim ikincisini yapıyorum ben de. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crown ⭐ 19y 17 yil once #10 Adamlar isroda tam gaz gidiyor biz hala privatenin açılmasını bekliyoruz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Old School ⭐ 19y 17 yil once #11 Güzel daha kasarsın 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain ⭐ 19y 17 yil once #12 Hayırlı Uğurlu Olsun 10 numara Çar Olcak O Lord Delisi Olcak... (shaitanın Yanına bile Yaklaşamıcak Ama 😆 ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C carwen ⭐ 18y 17 yil once #13 Yarasın tosunuma karpuz kabuğu. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crown ⭐ 19y 17 yil once #14 Spiral sana yeşillik yakışmadı bu arada diyim ama 😁O 10 k sp çoktan bitmiştir herhalde 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XEM ⭐ 19y 17 yil once #15 ne görevi o ya yenimi çıktı iyiki 1 sene bıraktık oyunu :D:D:D:D ne görevi o ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crown ⭐ 19y 17 yil once #16 ne görevi o ya yenimi çıktı iyiki 1 sene bıraktık oyunu :D:D:D:D ne görevi o ?Premium Plus görevi .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil