Icerige atla
Extraloob

Revolution (Süper dizi öneri)

· 15 Yanıt · 3.7K görüntüleme
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Konu kısaca: Dünyada elektrik komple gidiyor, bunun 15 sene sonrası anlatılıyor, anlatılıyor derken çok heyecanlı ve aksiyonlu tabi.
Lostun yapımcısı çekiyor bu diziyi de, henüz bir sezon oynadı.

Süper dizi tavsiye ediyorum, ilk bölümü izleyin en kötü 40dakika kaybedersiniz ki çok sevip 2.yi izleyeceksiniz 🤘
15 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
+1 basarili ilgi ceken bir hikaye bende takip ediyorum mutlaka
T
TanerUNER ⭐ 19y
26 mart

ocak sanıyordum ya -.-"
R
RoqA ⭐ 17y
konusu ilgimi çekti aslında ama sınavlar 😞 gerçi günde 40 dk ayırabilirim sanırım 😄
Beni pek sarmadı bu dizi.
M
Mirage ⭐ 19y
Yeni bölümü teee 26 Mart'ta çıkıyor diye biliyorum. O zamana kadar rahat rahat bitirirsin zaten.
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
    Yeni bölümü teee 26 Mart'ta çıkıyor diye biliyorum. O zamana kadar rahat rahat bitirirsin zaten.

Aynen de günde 40dk diye kendini kandırma 1 bölüm izleyince 1 tane daha izlemeden bırakmıyor 😄
    R
    RoqA ⭐ 17y
    o zaman başlamamam gerek çünkü bi dizi sarınca başka bişey yapamıyorum ben 😄
    X
    XBosstarix ⭐ 18y
    İsmi hoşuma gitmedi
    M
    Mirage ⭐ 19y
    o zaman başlamamam gerek çünkü bi dizi sarınca başka bişey yapamıyorum ben :D

10 bölüm mü ne var toplam.En kötü 5 5 atsan biter işte 😄
    R
    RoqA ⭐ 17y
    abi illa başlatacaksınız beni 😄
    M
    Mirage ⭐ 19y
    abi illa başlatacaksınız beni :D

Ya yapacağın şey basit.Atacaksın tüm bölümleri telefona.Ne oldu elektrik mi kesildi?Kaptır 2 bölüm.Canın mı sıkıldı? 1 bölüm daha izle diye gideceksin işte 😄
    R
    RoqA ⭐ 17y
    aslında iyi fikir dershaneye gitmem 40 dk sürüyo yaklaşık 😄
    N
    Dün başladım diziye an itibariyle 1. sezonu bitirdim 😄 acayip sarıyo, konu gayet güzel bende tavsiye ederim. 26 Mart'ı heycanla bekliyorum.
    sarkolata
    sarkolata OP ⭐ 17y
    Dün başladım diziye an itibariyle 1. sezonu bitirdim 😄 acayip sarıyo, konu gayet güzel bende tavsiye ederim. 26 Mart'ı heycanla bekliyorum.

🤘 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
    Paylaş: