Icerige atla
Extraloob

Rev6'dan Botlarla İlgili Öneri

· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme
E
Espio OP ⭐ 19y
Bildiğiniz gibi SilkroadOnline War With Bots adı altında bir bildiri yayınladı

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad Online has prepared a massive bot punishment in order to satisfy the request of our users.
Please understand that this preparation has took a long time because we have increased the accuracy of blocking massive number of bots without harming good intentioned players.

We will proceed the punishment as soon as the preparation is complete.
In order to promote clean gaming environment, we ask our users not to use bots, as using bots will block the user's account permanently.

We will announce further information regarding the date of punishment when it's ready.

Thank you.

sitede yazıdan yazıda kullanıcılarımızın isteklerini tatmin etmek için büyük bir bot cezası hazırladık bunu uygulamak içinde uygun zamanı beklıyoruz gibi şeyler yazıyor.. Exclamation Shocked

Question Acaba toplu bir ban yine bizleri beklyor mu ?? ((bedava bot kullanıcılarının acilen silk alması kanısındayım)).. Exclamation

Rev6'da Bununla ilgili bir mneriyi sitesine koymuş
- Resim Silinmiş.
Burada :
Joymaxin Borlarla savaş hazırlığı içinde bulunduğuna değinilmiş ve bunun fos çıkma ihtimali olmasına rağmen belki ciddi olabileceğinin altı çizilmiş önerilen bir süre için ana charlardan çok yan charlarınızla oyalanmanız önerilmiş
Ayrıca yeni kullanıcılar içinde paniğe gerek olmadığı daha öncede bu tip bildirilerin yayınlandıı söylenmiş
Bu war with bots olayı 2-3 ayda bir oluyor fakat ilk defa rev6 ciddiye almış.
dikkatimi çekti paylaşıyım dedim kahvekeyfi
8 Yanıt
X
XipeHocter ⭐ 19y
Bilgi İçin Teşekkür Ederim Ben Paralı Bot Kullanıyorum Parasız P.C ye Yüklemedim Bile Ayrıca 200 Silk Aldım Bundan 3 buçuk Hafta Önce Gene Her İhtimale Karşı Yan Çarla Oyalanırım...

Yada Sınıftakileri REEL PARAYLA KASARIM !! Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green kahvekeyfi
M
Macro ⭐ 19y

Bilgi İçin Teşekkür Ederim Ben Paralı Bot Kullanıyorum Parasız P.C ye Yüklemedim Bile Ayrıca 200 Silk Aldım Bundan 3 buçuk Hafta Önce Gene Her İhtimale Karşı Yan Çarla Oyalanırım...

Yada Sınıftakileri REEL PARAYLA KASARIM !! Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green kahvekeyfi

REAL olmasın Very Happy Reel matematik fizik ve astronomide kullanılan gerçeklik anlamı Mr. Green
P
Presence ⭐ 19y
walal ben tbot kullanıordum ama şimdi isro bottayım paso prede alıorum maymun var 2 aydırda gold tikıt alıorum yan banlarsalar mahkemeye kadar yolu hem para vericem hemde parala rezil olucam baq allahın işine (isro botta 2 3 ay oldu)
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
silkroad ın sitesine bakan oldumu ban lanan varmı ???
O
Nerden bakıyoruzki iLker abi

silkroad ın sitesine bakan oldumu ban lanan varmı ???
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
bütün gold botlar oyunda demek ki banlanan olmamış bakmana gerek kalmadı Mr. Green
O

bütün gold botlar oyunda demek ki banlanan olmamış bakmana gerek kalmadı Mr. Green

Tmm Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: