Anlatımından dolayı herekese teşekkür ederim. Bu botun paralı bottan farkı yok süper kasıyor. Ara sıra yaratık seçmedeki hatası dışında süper.
Başlarda ben çalışmıyor sanmıştım ama şimdi baktım süper çalışıyor.
Bu bot hakkında gerekli tüm açıklama bu konuda mevcut.
viewtopic.php?f=53&t=35678
herkese ii çalışmalar.
Rev Bot süper çalışıyor
· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Town a dönme alış-veriş gibi problemler var mı kardeş RevBot ta ?
Anlatımından dolayı herekese teşekkür ederim. Bu botun paralı bottan farkı yok süper kasıyor. Ara sıra yaratık seçmedeki hatası dışında süper.
Başlarda ben çalışmıyor sanmıştım ama şimdi baktım süper çalışıyor.
Bu bot hakkında gerekli tüm açıklama bu konuda mevcut.
viewtopic.php?f=53&t=35678
herkese ii çalışmalar.
Extraloob Farkı Diyelim extraokk
town a gönüyor ama ordan sonra bişey yapmıyor yani sen kasma alanında ayarlıyorsun kasıyor potlar bitince şehre gittiğinde bişey yapmıyor. Buna da şükür
H
Heisenberg
⭐ 19y
ama o zaman gece nasıl bırakıcazz Crying or Very sad
rev bot kota harcıyormuu
rev bot kota harcıyormuu
bencede harcıyormu yukarda byte faln çıkıo o nedir ?
yauvv internet aleminde geziyorsunuz ve kotayı düşünüyorsunuz.. Laughing Laughing
benim...Sınırlı ama kotamı hiçbir zaman düşünmem ben ödüyorum çünkü.. Mr. Green
benim...Sınırlı ama kotamı hiçbir zaman düşünmem ben ödüyorum çünkü.. Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !ordaki byte net iletişim işle alakasız oyun içindeki hareketleri byte ile hesaplıyor. Ordaki bye aklınızı karıştırmasın. Bu botun eksizkleri çok ama ne yapalım elimizde bu var idareten pc nin başındayken kullanabileceğimiz geçici bir bot
ordaki byte net iletişim işle alakasız oyun içindeki hareketleri byte ile hesaplıyor. Ordaki bye aklınızı karıştırmasın. Bu botun eksizkleri çok ama ne yapalım elimizde bu var idareten pc nin başındayken kullanabileceğimiz geçici bir bot
eğer öle dediğin gibiyse very good Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap