Icerige atla
Extraloob

Respect LOADER- Site Manager bakın virüs trojen var indirmey

· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
boss33 OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Sitemizin Yeni Loaderi Hepimize Hayırlı olsun. Her versiyonda çalışacaktır...
*** LOGOYA İLK TIKLADIGINIZDA CLİENTİN YERİNİ SORACAK SİZE SİLKROAD NEREYE KURULUYSA İÇİNE GİRİN sro_client İ GÖSTERİN.***

Download Link:
- Resim Silinmiş.
http://rapidshare.com/files/131099613/Respect_Loader_v3.rar.html
- Resim Silinmiş.

Pass: www.extraloob.com

Virüs taraması Sonuçları:
Tık!

Farklı Clientlerde Sorun yaratıyor Lütfen En Son Sürüm Bot clienti İle Çalıştırınız

Fatal Error Hatası alanlar En son bot clientini Yüklerlerse Sorun Kalkar 😉 Başka clientlerde ( NoDc client vs. ) Bu hatayı alırsınız

Client resmi Çıkıyor ama oyuna bağlanmıyor,Şifre yazma ekranı gelmiyor Ne yapmalıyım ?

Görev yöneticisinden sro_clienti kapatın, Loader ile baştan client açın 😉

Herşey doğru Yinede hata alıyorum ( C8,C9 da veriyor)
* Loader dosyasının içindeki Yapılandırma dosyasını Silin Loader logosuna tıklayın clienti gösterin, Sorun kalkar 😉

Not : C 10 Hatası alanlar Loopback Adaptor açık ise kapatsınlar.

Saygılarımızla ,
exl2014-logo1.png

bu bulunanları bi açıklarmısın ?

- Resim Silinmiş.
Dosyalar (1)
15 Yanıt
S
Spare_ ⭐ 18y
iyide güzel kardeşim bunlar dandik anti virüslerin bulduğu dandik virüsler.
O
Onitsuka ⭐ 17y
bunlar dandik ya:) birşey olmaz bunlardan
B
boss33 OP ⭐ 19y

güzel sölüyosunda tarama sonucuna tıkladığında hata veriyodu

o yüzden koydum

inş sorun çıkmaz
S
Spare_ ⭐ 18y
merak etmeyin bakın bu forumdaki admin,global moderatör,moderatör olan herkeze güvenin sadece deneme moderatörler yani benim gibi ufak yetkililerinkinde bu kadar inceleyin. Hele hele Respect(Cihan) abi'den asla zarar gelmez. 😘
L

katılıyorum.benim eski virüs programı da softmod da virüs gösteriodu.sonra programımı değişirdim ve virüs göstermedi.. 👍
B
boss33 OP ⭐ 19y
merak etmeyin bakın bu forumdaki admin,global moderatör,moderatör olan herkeze güvenin sadece deneme moderatörler yani benim gibi ufak yetkililerinkinde bu kadar inceleyin. Hele hele Respect(Cihan) abi'den asla zarar gelmez. 😘

temennimiz 🍿
B
boss33 OP ⭐ 19y

peki bişey sorcam bunlar zararsız tamam öle diyosanız doğurudur ama neden konuyolar bunu anlamıyorum açıklarsan sevinirim ❗ 🤔 🍿
S
Spare_ ⭐ 18y
Bazı eklenen ek programlar oluyor programa onların içinde zararsız virüsler olabiliyor.
B
boss33 OP ⭐ 19y
Bazı eklenen ek programlar oluyor programa onların içinde zararsız virüsler olabiliyor.

teş..
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
bütün loaderlerde VİRÜS var GARANTİ
Yaralı style
A
Absence ⭐ 19y

peki bişey sorcam bunlar zararsız tamam öle diyosanız doğurudur ama neden konuyolar bunu anlamıyorum açıklarsan sevinirim ❗ 🤔 🍿

Bazı bakteriler vardır bağırsaklarımızda yaşarlar Vücudumuzun üretemediği dışardan almak zorunda olduğu besinleri bize sağlarlar
S
Seppuku ⭐ 18y
Önemsiz bir virüs sen düşündün ki kırmızı yazı çıktı keylogger felan atmışlar. 😉 Hata verebilir dedi çözümüne söyledi. 😉
.NET
.NET ⭐ 19y
lol. Yani Respect'in kendi yazdığı programda bile virüs var diyorsanız. Üstelik charı soyacak adam da Respect. Hiç aklımın ucundan geçmedi Respect'in programında virüs olduğu. 😆
Açıkçası böyle saçma sapan anti virüslerin bulduğu virüslere virüs demek ve program yazcısına bu tarz bir gönderme yaparak programını kötülemeye çalışmak hiç akıl kârı değil 🤔
[F New]Solo Gitarist
O
Onitsuka ⭐ 17y
ben kullanıorum mis gibi:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: