Rappelz Online Türkiyeye %100 Türkçe Olarak geldi..bunun haberini günler öncesinde almıştım zaten oyunu download edip bu günü bekledim.
Oyun açılır açılmaz içerideydim buyrun ss ler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Resmi Site : http://tr.rappelz.gpotato.eu
Respect in Rappelz Online Türkiye Beta !
· 14 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Grafikleri SilkroadOnline kadar olsa bende başlicem bu oyuna fakat yeni Online oyunum Aion Online 😄
paylaşım için teşekkürler..
paylaşım için teşekkürler..
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
oyun güzele benziyor başlamak lazım. 😄
O
Optimus Prime
⭐ 18y
horozcuk 😆 güzelmiş
Evet bende öyle düşünüyorum..hemde paralı olacak herkes gelemiyecek oyuna en azından kastetmek istediğim veletler ^^
(Aion)
(Aion)
B
Black Rain
⭐ 19y
Bi adam nasıl olurda her yerde olabilir çok şaşıyorum doğrusu. Her taşın arkasından çıkma be cihano 😄
W
Winterspring
⭐ 18y
Bu oyuna pre-paid sistemi koyacaklar demek 🙄
Araştırmacı ruh bro xP
Bu oyuna pre-paid sistemi koyacaklar demek 🙄
Ben paralı olacak diye Aion'u kast ettim Rappelz de oyuna girmek için herhangi bir ücret ödenmiyor.
Aion zaten şuan paralı değilmi ? 🍿
çevik horozcuk 😜
respect her yeni online oyunda sen çıkıyorsun gerçekten 🎅 bu arada birşey sorayım kaç tane online oyuna beta tester oalrak katıldın acaba? 🤔
respect her yeni online oyunda sen çıkıyorsun gerçekten 🎅 bu arada birşey sorayım kaç tane online oyuna beta tester oalrak katıldın acaba? 🤔
oyun güzele benziyor başlamak lazım. :D
+Josephine
Sayamadım xP
Ama Türkiyeye gelen Türkçe oyunların hepsinin betasına ilk saniyesinde katıldım hepsinin yetkilileriyle iletişimimi kurdum onlar beni tanıyor bende onları ^^
Ama Türkiyeye gelen Türkçe oyunların hepsinin betasına ilk saniyesinde katıldım hepsinin yetkilileriyle iletişimimi kurdum onlar beni tanıyor bende onları ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap