Evet şimdi ufacık ama çok ufacık bir anlatım yapalım.. Mr. Green
Resmi bozmadan siyah beyaz ve yapıcaz..Umarım işinize yarar..
Şimdi ilk önce resmimizi açıyoruz Şu yolu takip ediyoruz.
İmage>Mode>Grayscale..
-Resim Silinmiş.
Sonra karşımıza çıkan soruya OK diyoruz..
-Resim Silinmiş.
Ve Resmimizi bozmadan siyah beyaz yapmış olduk..
-Resim Silinmiş.
Umarım işinize yarar..
Saygılar..!
Resmi Siyah-Beyaz Yapma[Resimli Anlatım]
· 20 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Yeni başlayanlar için Gzl alıştırma Twisted Evil
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Yeni başlayanlar için Gzl alıştırma Twisted Evil
Konu başka yere kayamsın ama niye post aksıyosun anlamıyorum biz burda bir paylaşım yapıyoruz.!Neyse yorumlar Twisted Evil
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
teşekkurler emegin için Wink
Teşekkürler Sabit olabilirmi konu boşa gitmesin. Twisted Evil
Ya da sağ en altta layer diye başlayan kutucuk var ya onun yanında channels mi ne var ordan da oluyordu daha kolay. Mr. Green
black teşekkürler güzelim topic sabitlenmiştir bilmeyenler için çok faydalı olacaktır ki gayet güzel bir topic tekrardan teşekkürler extrabeer
Teşekkür ederim..
@SunShine
bilmiyorum anlamdım ne demek istediğini Razz
@SunShine
@SunShine
Ben de anlamamazdım şahsen anlatamadım çünkü. Mr. Green Neyse eline sağlık. Very Happy
abi bişe sorcam bende şu sağ taraftaki küçük kareler kayboldu oları nası geri getiricem
abi bişe sorcam bende şu sağ taraftaki küçük kareler kayboldu oları nası geri getiricem
Onun yanındaki Channels veya path a geçmişşindir yada o bölümü kaptmışşındır bakın biraz bulursun Wink
ctrl+shıft+u ya basınca otamatık olyodu galıba suan ps yuyklu degıl unuttum valaha
yokya abi onları arkadaş kapattı bize geldiğinde bulamıyorum şimdide nası çıkarıcam sağ tarafta gene onları
Sorunun çözüldü umarım.
paylaşım için saol extraokk
Teşekkürler işime yarıyacaktır
paylaşım için sağol.
photoshopta yeni başlamadım ama kimsedende ders almıyorum kendi kendimi geliştiriyorum onun için böyle küçük şeyler işime yarıyor.
photoshopta yeni başlamadım ama kimsedende ders almıyorum kendi kendimi geliştiriyorum onun için böyle küçük şeyler işime yarıyor.
Ctrl + Shift + U yapmak varken neden bunu yapayım? 😜 Bu da bi pratik bilgi benden size.
Eline sağlık.İşime yarayacak..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap