Icerige atla
Extraloob

Resme Bakın IQ nuzu Ölçün!

· 117 Yanıt · 9.4K görüntüleme
M
mert5100 OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz.
Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz.

Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür.

Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir.

BU BİR ŞAKA DEĞİLDİR. HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR..
yön değişme zamanı da önemli arada geçen zaman dereceyi etkiliyor.
ama şu nu unutmayın bu topraklarda yaşayanlar dünyaya hükmetmişler sizlerde onların mirasçılarısınız sakın konuyu alaya alamayın bu konu yurt dışındada uygulandı ama herkes iki yönü göremedi
117 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
delirtmeyin beni sağa dönüyor bu tabiki de Twisted Evil Mr. Green

şaka şaka ben her iki yöne dönerken gördüm bunu akşam bir de kafam dumanlıyken bakayım o vakit tam cevabı veririm ben size Very Happy
U
Uykucu ⭐ 19y
valla yalan söylemiyorum her iki yönede dönüyo bende
N
Nervous_ ⭐ 19y

valla yalan söylemiyorum her iki yönede dönüyo bende

+9999
bende de aynı olay 1 dk dıkkatlı baktıktan sonra dıger yonede dondugu gozukuyo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tabi tabi Mr. Green
K
karakuwet ⭐ 19y
Valla Bendede iki yön dönüyo bi bakıyom sağa bi bakıyom sola Mr. Green
B
Beijo ⭐ 19y
bence doğru diil ama 30 snye fln baktım saga döndü sonra sola dönmeye basladı sonra kafamı salladım tekrar saga döndü Mr. Green
B
Beijo ⭐ 19y
rofl su an gözümü her kapayıp acıtıgımda değişik yöne dönüyor Mr. Green
T
Once saat yonunde donuyo , sonra saat yonun tersine Mr. Green demekki 160+
zuahahah inamıyom ya bununla nası IQ ölçülür
B
Beijo ⭐ 19y
gerçek degildir bu yaw herkesin IQ'su 160 olamaz herhalde herkes dönüyormus gibi görüyor... Mr. Green
D
dreadork ⭐ 19y
Ben farklı birden çok IQ testlerine girdim genelde 170-180 civarı çıkartıyorum ama resim herzaman sağa dönüyor.Bunun IQ la alakası yok görme bozukluğuyla alaksı var Very Happy
Gözlerinizi boşuna şaşı yapmayın:D Dinç bir kafayla, düzgün bir bakışla bu resim sonsuza dek bakılsa herzaman sağa döner.Bunu yapan kişinin IQ yu ölçmesi için Kendisinin artık IQ kavramının çok üstünde, bütün evreni kapsicak bir zekaya sahip olması gerek.
Güvenilir bir test değil ve zeka çok branşlı bir daldır.Bir konuda çok zeki olan diğer konuda çok zeki olmayabilir.
H
HosenberG ⭐ 19y
ben ikisinide gördüm biden yerdeki ayak a bisey oluyo yön deisiyo Mr. Green Mr. Green
Z
Zardock ⭐ 19y
ben gece kafam kıyakken bakıyım amuda bıle kaldırırım bunu Mr. Green
A
almalibre2 ⭐ 19y
beyler salak olmayın ii bakarsanız ilk başta sağa dönüyo belli bir süre sonra sola dönüyo
i
Z
Zardock ⭐ 19y

beyler salak olmayın ii bakarsanız ilk başta sağa dönüyo belli bir süre sonra sola dönüyo
i

uslubuna dıkkat et yoksa bb
G
gs_scrpn ⭐ 19y
bu ne be abi fıstık her tarafa dönüo Mr. Green ilk soldu sonra sağ oldu :S
M
MakmeN ⭐ 19y
bence bakmakla alaksi yok bildin gif herkezde ayni sey oluo
yok doru ben ilk topice girdimde sağ tarafa dönüodu gözümü kapatıp 2x2 yi düşündüm sola dönmeye başladı Mr. Green
başka bi zaman topice girdimde durmuştu hiç biyere kıpırdamıodu Mr. Green Mr. Green Mr. Green
D
DeepdarK ⭐ 19y
neden kara kara koymuşlar normal koysalardı daha güzel olurdu Mr. Green
soldan sağa dönüyo gördüğüme göre Cool
H
Hunter_ ⭐ 19y
ikisinide gordum ben de

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: