Icerige atla
Extraloob

Resimlere gün ışığı efekti verme.

· 5 Yanıt · 6.0K görüntüleme
E
Extrowe OP ⭐ 16y
Arkadaşlar sürekli photoshop sitelerinde dolaşıyorum,türk ve yabancı.Pratik ve öğretici dersleri sizler için paylaşıyorum.Bu dersimizde normal bir resme gün ışığı efekti vermeyi öğreneceğiz.

Not:Yaptığım ve yapacağım dersler şuanlık alıntıdır fakat anlatım bana aittir belki ilerde kendi derslerimi hazırlarım :P

İlk önce Resmimizi photoshop'ta açıyoruz.Resim;

- Resim Silinmiş.

1.Adım:Yeni bir layer oluşturup,oluşturduğumuz layer'e tıklayıp mode'yi screen yapıyoruz.(Layer açmayı bilmeyenler için söyleyeyim çöp kutusu var aşağıdaki resimde onun hemen yanındaki butona 1kez tıklamanız yeterlidir.

- Resim Silinmiş.

2.Adım:Daha sonra GRAİDENT TOOL'u seçiyoruz.Renk ayarını beyaz-beyaz ve yukarıdaki panelide Yarı saydam yapıyoruz.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

3.Adım:Ardındanda Layer> New Adjustment Layer> Photo Filter açıyoruz ve “OK” diyoruz. Çıkan ekranda ise sadece DENCITY ayarını %100 yapıyoruz ve “OK” diyoruz.

- Resim Silinmiş.

Son olarakta sağ alt panelden Overlay’ı seçip Opacity %75 yapıyoruz ve gün ışığımız ortaya çıkmış oldu…

- Resim Silinmiş.

Sonuç;

- Resim Silinmiş.

Buna benzer çalışmalar;

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
5 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
guzel calisma
E
Extrowe OP ⭐ 16y
guzel calisma

Teşekkürler 😘
Ps:Yapamadığınız yer varsa konu altında sorarsanız elimden geldiğince yardımcı olurum veya psd'sini isteyen varsa onuda yollayabilirim 😗
A
Autumn ⭐ 17y
daha üstünde çalışabilirsin bence :=)
E
Extrowe OP ⭐ 16y
daha üstünde çalışabilirsin bence :=)

Olabilir güzel fikirler çıkınca iyi çalışmalar ortaya çıkıyor 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: