Icerige atla
Extraloob

Resime Sis Efekti[Resimli Anlatım]

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
Sis eklemek istediğiniz resmi açın..

Yeni bir Layer oluşturun.. ( CTRL+ALT+SHIFT+N )

Büyük bir brush seçin ( Basic Brushtan) - birazda soft olsun..Blending Mode Dissolve yapın ve Opacity değerini %80 yapın..
Küçük küçük noktalar oluşturun..(Arka plan rengi de gri olacak )

Filter > Blur > Gausian Blur yapın ve Radius değerini 7 yapın...İşte sonuç

11 Yanıt
C
Co709 ⭐ 19y
sağol abi mütiş sin yine extraokk extraokk extraokk
bişey soracam ps le ilgili Siz imzanın arka planını nasıl yapıyonuzz ben hani balonlar felan koyuyomya siz resim feelan koyuyonuz onu nasıl yapıyonuz????
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
bi kare çiziyosun sonra layer sağ tıklayıp bleding optionsa geliyosun orda efekctler veriyosunona göre bişeler yapıyosun efeckt verirken belding options penceresini kenera çekip nasıl olduna bakabilirsin
C
Co709 ⭐ 19y

bi kare çiziyosun sonra layer sağ tıklayıp bleding optionsa geliyosun orda efekctler veriyosunona göre bişeler yapıyosun efeckt verirken belding options penceresini kenera çekip nasıl olduna bakabilirsin

abii bende öle yapıyom zatende millet nasıl diyim kareye resim koyuyo ya render harici resim
örnek gösteriyim o zaman
C
Co709 ⭐ 19y
ÖRNEK PEnnywise nin imzasına bakar msın ?????? öle istiyom
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
o penyy özel brushlarla çalışıyo sen yavaştan başla şimdiden onları yapman çok zoor
C
Co709 ⭐ 19y

o penyy özel brushlarla çalışıyo sen yavaştan başla şimdiden onları yapman çok zoor

tmm o zaman sırada ne var Very Happy
C
Co709 ⭐ 19y
abi bide chanel bölümünü nerden çıkartırım ben şimdi gidiyom akşam devam ederiz tabii istersen
Very Happy extraokk extraokk
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y
ok by channelde sa altta bulunan layer penceresinde yanında ki sekmede
Game Designer
gene herzamanki gibi 1 numarasın =) gzl paylasım
yes.
B
belirsizzzzz OP ⭐ 19y

gene herzamanki gibi 1 numarasın =) gzl paylasım

teşekkürler

Yanıt yazmak için giriş yapın.