Icerige atla
Extraloob

Resim ve VideoLarla İlgili..!

· 9 Yanıt · 1.6K görüntüleme
N
Narqotic OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Adminler ..vs ScreenShot & Video bölümünde .. sadece silkroad resimleri ve videoları olsun ..başka bir bölüm açalım orda youtube videoları falan olsun çünkü o bölüm karışıyor silkroad resimlerine giriyorum karşıma video çıkıyor saçma sapan..

Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim
9 Yanıt
J
and içme canım arz et 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ss ve video bölümünde her videonun olması güzel bence genele ait bir bölüm bakmakta fayda var her video için farklı kategori açmak yersiz olur Wink
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
ya da basına ikonlu bisey yapsak nasıl olur silkroad ile ilgili olana bir tane deve koyarız mesaj baslıgına digerlerine bişey koymaya gerek yok zaten
P
pfffffff ⭐ 19y
aslında güzel fikir ama red almış bi sefer Twisted Evil
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Bence o bölüme sadece silkroad ile ilgili şeyler konulması gerekir , ss bölümüne girip komik video falan görmek herkesin hoşuna gitmez(mesela ben Very Happy ).Komik içerikli video varsa geyikler bölümüne , spor içerikliyse spor aktüel bölümüne , bunların dışında ve silkroad ile alakasız ise de off topic bölümüne koyulması gerekir diye düşünüyorum ben.
P
pfffffff ⭐ 19y
doğrusözenehacet.com Cool
N
Narqotic OP ⭐ 19y

Bence o bölüme sadece silkroad ile ilgili şeyler konulması gerekir , ss bölümüne girip komik video falan görmek herkesin hoşuna gitmez(mesela ben Very Happy ).Komik içerikli video varsa geyikler bölümüne , spor içerikliyse spor aktüel bölümüne , bunların dışında ve silkroad ile alakasız ise de off topic bölümüne koyulması gerekir diye düşünüyorum ben.

bravoo helal tam benim dediğimi sölemek istedin ... ! extraokk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

açılış düşüncemiz buydu ki benim açtığım topiclere bakarsan ne nerede görebilirsin ama gel gör ki herkes bu şekilde davranmıyor zamanla hepsi olacak ama Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: