Icerige atla
Extraloob

Renk konusunda yardim

· 27 Yanıt · 1.8K görüntüleme
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Cok arada kaldim gitarlar birbirine cok yakin istedigim ton rengini alabiliyorum pedallarim da buna uygun lakin rengi tam secemedim. Sizce hangisi daha guzel duruyor?

[F New]Solo Gitarist
27 Yanıt
P
Phantoso ⭐ 18y
Resimleri tekrardan upload edebilirsen görüceğiz 😊
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Resimleri tekrardan upload edebilirsen görüceğiz :)

Gozukmuyor mu ya bende gozukuyor resimler. Tekrar upload edeyim
[F New]Solo Gitarist
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Duzeldi mi
[F New]Solo Gitarist
P
Phantoso ⭐ 18y
Duzeldi mi

Düzeldi hocam bence kırmızı daha hoş duruyor.Resimdeki siyah gitara benzeyeninden evde var ama çalmayı bilmiyorum telleri paslanmış 😄
T
TanerUNER ⭐ 19y
Strat kasalarda nedense siyah hiç hoşuma gitmiyor. Kırmızı diyorum
I
ironEyE ⭐ 18y
Kırmızı daha hoş duruyor.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Kırmızı harika çalmayı bilmesem bile elimde tutmak isterdim 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Kırmızı
Special thx to Flexi
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Ben de kirmiziyi daha cok begendim yahu 1-2 gune almis olurum heralde. Fender tutkum var her gitarist gibi ve sonunda elde edecegim sanirim. Abim jazz kasa Ibanez gitarimi istedi Ankara'da oturuyor ve sanirim geri alamayacagim ben de Fender'e yoneldim. Zaten metal icin bir gitarim var metal disinda tini yakalamak ve sahnede kullanmak icin daha iyi bir secenek gelmiyor aklima.

Siyah benim de hosuma gitmiyor Stratlarda ama kiz arkadasim siyah eline daha cok yakisti dedigi icin arada kaldim
[F New]Solo Gitarist
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Ben de kirmiziyi daha cok begendim yahu 1-2 gune almis olurum heralde. Fender tutkum var her gitarist gibi ve sonunda elde edecegim sanirim. Abim jazz kasa Ibanez gitarimi istedi Ankara'da oturuyor ve sanirim geri alamayacagim ben de Fender'e yoneldim. Zaten metal icin bir gitarim var metal disinda tini yakalamak ve sahnede kullanmak icin daha iyi bir secenek gelmiyor aklima.

Siyah benim de hosuma gitmiyor Stratlarda ama kiz arkadasim siyah eline daha cok yakisti dedigi icin arada kaldim

O zaman elinde iken görelimde objektif karar verelim 😜
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Tekrar gidemem haci dunyanin yolu online yollatip kapida odeyecegim ucretini 😄
[F New]Solo Gitarist
T
TanerUNER ⭐ 19y

bilemicem ben çok yargılı davranıyorum bu tür konulara beğenmediğim birşeyden fazla performans alamıyorum niye bilmiyorum görüntüde hayatımın bir parçası müzikte. 2 sini bir kullanmayı tercih ediyorum. Sallıyorum bemol un simgesine uyuzum diye çoğu zaman la bemol değilde sol diyez diyorum 😁 o derece yani. Ama senin fikrin tabikide 😊 Make your choose 😈
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Siyah 🤤
F
frityus ⭐ 17y
Kırmızı Onur daha güzel duruyor
N
NewJersey ⭐ 15y
Hacı sende mi Fender Squier alıyorsun 😊 Benim tavsiyem kırmızı çünkü siyah çiziği ve el izini çok fazla gösteriyor.
Bak ben mavisi aldım benim çok hoşuma gitti.Gitarı sesini beğendim çok güzel.

Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Siyah.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
kırmızı.
P
piemde ⭐ 15y
Kırmızı daha iyi
B
batuhan 3X ⭐ 15y
pek anlamam özellıklerınden ama bence sıyah