kanka om attım sana tombalacı bı bakarmısın
[Release]GreYFoX NoDC 1.2 Memory Patch (ÇALIŞMIYOR)
· 29 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
€
€xtrem€_ßoy
⭐ 18y
öncelikle teşekkürler ben deneyip koycaktım 😊
beyler sorunlu malesef.. orjinal client 142 ile çalışıyor ama orjinallede bot çalışmıyor yani kısaca yeni versiyonun çıkmasını bekliycez tbotun.
beyler sorunlu malesef.. orjinal client 142 ile çalışıyor ama orjinallede bot çalışmıyor yani kısaca yeni versiyonun çıkmasını bekliycez tbotun.
Kusura Bakmayın Arkadaşlar Cafede Oldugum İçin Deneyemedim Galiba Orjinal Clientle Çalışıyor Ama Orjinal Clientle De Bot Çalışmıyor Bekleyin Yenisi Çıkınca Eklenecektir...
Teşekkür Ederim De 22 Kişi Bakmış 1 Kişi Yorum Yapmış Sad
senim kıracagız... teşekkür ettim bile... extrabeer
Arkadaşım bi bakarsan sevinirim. Ben oyuna giriyorum dediklerini yapıyorum aşağıda "cannot connect..." diyo 2-3 sn sonra ??? sorunu ile masaüstüne atıyor. Eğer çözebilirsen sevinirim.
Arkadaşım bi bakarsan sevinirim. Ben oyuna giriyorum dediklerini yapıyorum aşağıda "cannot connect..." diyo 2-3 sn sonra ??? sorunu ile masaüstüne atıyor. Eğer çözebilirsen sevinirim.
Arkadaşım Sorun var Galiba Programda Kimsede Çalışmıyor Bende Cafede Oldugum İçin Deneme Fırsatım Olmadı Yenisi Çıkınca Eklenecektir Wink
M
minotauros
⭐ 19y
ellerine sağlık
paylaşım için thx
paylaşım için thx
Arkadaşım Sorun var Galiba Programda Kimsede Çalışmıyor Bende Cafede Oldugum İçin Deneme Fırsatım Olmadı Yenisi Çıkınca Eklenecektir Wink
saol arkadaşım eğer çözülürse sevinirim botla giremiyorum oyuna da. Bari olesine Hera serverinde takılıyım Wink
€
€xtrem€_ßoy
⭐ 18y
Edit : çalışmıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap