Icerige atla
Extraloob

Rekor İndirme Hızı ^^ 14 Dakikada Hotan Fw Client İndi:)

· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme
S
Serj OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

QuikNet Farkı Olsa Gerek 😎 4 dakikadan az bir süre içinde 80Mb Download 😊
17 Yanıt
S
Serj OP ⭐ 18y
14 Dakikada İndirdim 😊
T
Tequilla ⭐ 17y
Ben Knıght ı Ve Silkroad metin2 felan 5dakka da indiriyorum bi sitede var silkroad 4 dakka ınıp hemen kurdum oyuna grdım 😊 isteyen siteyi verimm.
S
Serj OP ⭐ 18y
Ben sitesiz indirdim bide siteyle indirsem ne olur acaba 😁
D
die4ever ⭐ 18y
benim gibi fiber kullanıyor ne güzel 😄 apartmana 100 mb baglatınca güzel oldu bizim downloadlarda 😊
S
Serj OP ⭐ 18y
benim gibi fiber kullanıyor ne güzel 😄 apartmana 100 mb baglatınca güzel oldu bizim downloadlarda :)

100Mb 129 TL idi 1 aylık sınırsız 😄 ben 39 tl ödüyorum 20mpbs ' ye

ps: ttneti olanlara acıyorum 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Download'In yarısında internet kesilmeyincede hiç bir zevki kalmaz 😜
R
RiqueLme ⭐ 19y
Ben Knıght ı Ve Silkroad metin2 felan 5dakka da indiriyorum bi sitede var silkroad 4 dakka ınıp hemen kurdum oyuna grdım 😊 isteyen siteyi verimm.

siteyi banada yollarmısın acaba *
S
Serj OP ⭐ 18y
Download'In yarısında internet kesilmeyincede hiç bir zevki kalmaz :P

öyle diyonda birden ttnet'teki günlerimi hatırlıyorum 😁 sinir stres sahibi olmuştum o internetin kesilmeleri yüzünden ^^
D
die4ever ⭐ 18y
quake çok güzel site dısında aracları duruyor kesilince 1 dk ıcınde gelıyorlar ttnet nerde 2 ay bekletir adamı 😊
T
Tequilla ⭐ 17y

Tabiikide
T
TinkyWinky ⭐ 19y

Tabiikide

bende istiyorum 😄
Q
Quater ⭐ 18y
$$net in alt yapısı güzel fakat çok pahalı + çok yavaş ben biriye geçtim rahatladım vallahi
E
EmmaW ⭐ 19y
8mbit varken 1gb lik sro clienti 20dk da indirmiştim 😄
S
Serj OP ⭐ 18y
Benimki, QuikNet 20Mbit.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Vodafone,

Anı Yaşa 😎
S
Serj OP ⭐ 18y
TTNet kullanırken 29 TL civarı ödüyordum 1mbit internete , şimdi 20Mpbs internet 10gb kota aylık 39 TL ödüyorum ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: