Icerige atla
Extraloob

Reklamlar .

· 20 Yanıt · 2.1K görüntüleme
L
Lrd OP ⭐ 17y
Okan bey site iyi güzel hoş herşeyi çok güzelde sadece bir sorunumuz var . Kendimce konusayım bir sorunum var. Daha üye girişi yapmadan ekrana çıkan reklamlar sürekli uğraştırıyor insanın kafası bozuluyor. Tamam reklam gerekli haklısınız bu sizin ihtiyacınız da fakat ekranın ortasında çıkması pek hoş olmuyor. bu sadece istek veya öneri... Saygılar .. Kolay gelsin ..
20 Yanıt
A
Absence ⭐ 19y
Şimdi şöyle bir durum oluşuyor reklamlar olmaz ise siteye giremezsin çünkü site olmaz azalt dersen bu yeni sunucuyu kim kaldıracak ben veririm parasını sitenin diyen varsa onun nickini yazabiliriz her sayfaya makara:
L
LionShout ⭐ 17y
Şimdi şöyle bir durum oluşuyor reklamlar olmaz ise siteye giremezsin çünkü site olmaz azalt dersen bu yeni sunucuyu kim kaldıracak ben veririm parasını sitenin diyen varsa onun nickini yazabiliriz her sayfaya makara:

tam aynısını yazcaktım bi yeniledim sayfayı benden önce biri kesin yazar diye yazmışsın 🤘
-
Firefox kullanıyorsan eklentilerden xxxxxx kur hepsini kaldırmak senin elinde ...
A
Absence ⭐ 19y
Firefox kullanıyorsan eklentilerden xxxx kur hepsini kaldırmak senin elinde ...

Ha bide akıllı tüketici var o başka 😜 🍺
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bir de bu kalçalar var awwww 😁 🙏 summer6:
A
Absence ⭐ 19y

bir de bu kalçalar var awwww 😁 🙏 summer6:

😈
Yeni resmi gördünmü 😁
Spoiler
F
frityus ⭐ 17y
Çok abaza bir Siteyiz 😘
R
Rochas ⭐ 16y
Bak şöyle açıklıyım 😜
Reklam olmazsa site olmaz,site olmazsa biz olmayız,biz olmazsak arkadaşlık olmaz,arkadaşlık olmazsa yardımlaşma olmaz,yarımlaşma olmazsa,herkez batar 😜 😆 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Spoiler

if u gonna go black, u never come back 😎
-

sonuçta adamlar reklamı vermişler adense değilki bu tık başına para versin engelle gitsin reklam sitedemi sitede ee daha ne ? 1 taşla iki kuş.Sitede dolaşmanı zorluyorsa siteden aldığın zevkin içine ediyorsa engeli kaldıracaksın ...
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

Spoiler

if u gonna go black, u never come back 8)

False.I came back. 🎭
A
bencede reklam alanları daraltılmalı 👍
D
DragStar ⭐ 16y
Çok abaza bir Siteyiz 😘

😈 😈 Abazas Style
L
Lrd OP ⭐ 17y
Ben zaten reklamlar olmasın demiyorumki sadece ekranın ortasında weya büyük büyük reklamlar olmasın diyorm yani kullanış bakımından cok skıntı oluyor + reklamların oranı belirli boyuta getirilirse sitenin eksi olarak bişe kazancagını dşünmüyorum hit ide düşmez diye dşünüyorm .
Advance
Advance ⭐ 18y
Yakında ayça_22 de dadanır siteye 😁
X
Xanthos ⭐ 19y
Yakında ayça_22 de dadanır siteye 😁

ayça_22 dadandı, çürük mal kabul etmiyoruz dedik. Geri şutladık ☕ 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Reklşam azaltılmalı helede SU SON ZAMANLARDAKI BOT SERVIS REKLAMI NE ZAMAN SAYFAYI DEGISSEM CIKIYO SITEYE İLK GIRDIGIMIZDE CIKSA YETER BENCE BU KADAR ABARTMAYIN BIDE KOSKOCAMAN REKLAM HER SAYFA DEGISTIRDIGIMDEN CIKMAKTAN BIKTIM VALLA summer2: sin: sin: 🙏 🙏 🙏

bazı şeyleri yaşarken öğrenmelisiniz ☕
L
Lrd OP ⭐ 17y
Reklşam azaltılmalı helede SU SON ZAMANLARDAKI BOT SERVIS REKLAMI NE ZAMAN SAYFAYI DEGISSEM CIKIYO SITEYE İLK GIRDIGIMIZDE CIKSA YETER BENCE BU KADAR ABARTMAYIN BIDE KOSKOCAMAN REKLAM HER SAYFA DEGISTIRDIGIMDEN CIKMAKTAN BIKTIM VALLA summer2: sin: sin: 🙏 🙏 🙏

bazı şeyleri yaşarken öğrenmelisiniz ☕

tekrarlamak istiyorum Ben zaten reklamlar olmasın demiyorumki sadece ekranın ortasında weya büyük büyük reklamlar olmasın diyorm yani kullanış bakımından cok skıntı oluyor + reklamların oranı belirli boyuta getirilirse sitenin eksi olarak bişe kazancagını dşünmüyorum hit ide düşmez diye dşünüyorm .. 👍 hem arkadaşın dediği gibi sürekli çıkmasıda ayrı bir dert ^^ ~ sadece benim düşüncelerim..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: