yaw su 7/24 bot reklamını bi ayar cekin yaw kapat yazısı gözukmuyor özel msjlara girince yarım saatte okuyabildim 1 cümleyi reklamı kapatamadım kpat yazı öbur reklamların altına giriyor !!!
Reklam sorunu
· 15 Replies · 1.4K views 0 reading
15 Replies
yaw su 7/24 bot reklamını bi ayar cekin yaw kapat yazısı gözukmuyor özel msjlara girince yarım saatte okuyabildim 1 cümleyi reklamı kapatamadım kpat yazı öbur reklamların altına giriyor !!!
Bende hiç çıkmıyor o neden acaba. 🙄
modlar torpilli 😄 heralde
Vip üyelik al kurtul.Tek seferlik 20 TL veriyosun VİP üye oluyosun,nickinin rengi degisiyor,yeni rütben oluyor,yeni özel grubun oluyor,aracılık ücreti ödemiyorsun ve birde alacagın ürünlerde komisyon olmuyor... ☕ 😉
J
JawBreaker
⭐ 18y
Bende hiç çıkmıyor o neden acaba. 🙄
Çözünürlükten olabilir bende de olmuştu. 🤔
Vip üyelik al kurtul.Tek seferlik 20 TL veriyosun VİP üye oluyosun,nickinin rengi degisiyor,yeni rütben oluyor,yeni özel grubun oluyor,aracılık ücreti ödemiyorsun ve birde alacagın ürünlerde komisyon olmuyor... ☕ ;)
onu gec
Vip üyelik al kurtul.Tek seferlik 20 TL veriyosun VİP üye oluyosun,nickinin rengi degisiyor,yeni rütben oluyor,yeni özel grubun oluyor,aracılık ücreti ödemiyorsun ve birde alacagın ürünlerde komisyon olmuyor... ☕ ;)
onu gec
altında kapat diye tus var her sayfayı yenilediginde bas ona o zaman.Bana gayet güzel görünüyor reklam 😉
Tmm varda gelen kutusuna bakmaya girdigimde msj okuyacam obur reklamların altına giriyor google reklamlarının altına kapat yazısı gözukmuyore
sayfayı asagı yukarı yap görünür o 😉
ctrl + mouse scroll ile biraz uzaklaştır okursun
sayfayı asagı yukarı yap görünür o ;)
tam yönetici olacak adam edalarındasın hacım sinirlerin alınmış sakin ve cool 🍺
sayfayı asagı yukarı yap görünür o ;)
tam yönetici olacak adam edalarındasın hacım sinirlerin alınmış sakin ve cool 🍺
abi az kaldı.. ❤️ 😘
Hayatımın bi parçası oldu o reklam benim orda olmasa bile arıyorum sağ tarafta 😁
Yardım için saolun Hallettim sonunda 😄
A
altanyunus
⭐ 19y
reklamın yeri cok uygunsuz birde insan bir secenek koyar bu gün bir daha gösterme gibisinden nereye girsen karşında bukadarda olmaz
Log in to write a reply.
Log In