reklam içerikli pmler geliyor arkadaşlar çözümü size bırakıyorum lütfen..
Reklam Pm leri geliyor Bakınız... REsimli...
· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
halledilmiştir, çok teşekkürler 😘
halledilmiştir, çok teşekkürler 😘
abi siz pm'leri goremiyo musunuz bu tur pm'ler cok gelior...
kuzum pm kontrolü yapmıyoruz bu özele girer bu yüzden böylesine büyük forumda bunların olması normal herkes tospa gibi gelip kendi sitesinin reklamını yapacaktır, kendi sitesine malzeme çalacaktır bu tospacıklar olacak ki karizmamız daha da artacak 😎
kuzum pm kontrolü yapmıyoruz bu özele girer bu yüzden böylesine büyük forumda bunların olması normal herkes tospa gibi gelip kendi sitesinin reklamını yapacaktır, kendi sitesine malzeme çalacaktır bu tospacıklar olacak ki karizmamız daha da artacak 8)
😁
kuzum pm kontrolü yapmıyoruz bu özele girer bu yüzden böylesine büyük forumda bunların olması normal herkes tospa gibi gelip kendi sitesinin reklamını yapacaktır, kendi sitesine malzeme çalacaktır bu tospacıklar olacak ki karizmamız daha da artacak 8)
sen seviyorum ya herseye iyi yonden bakiyorsun 😘 🍺 👴
sen seviyorum ya herseye iyi yonden bakiyorsun 😘 🍺 👴
iyi yönden bakmıyorum forum etiğini ezbere biliyorum kuzum nasıl ki okulda okutulan dersler bir müfredata göre sizlere sırasıyla anlatılıyorsa bu forumların da bir müfredatı var sırasıyla olacak şeyler bunlardı hepsine hazırlıklıydım 😎
Kabaca işi biliyor makara:
20 msj sınırlaması sanırım bunun için konulmuş ama gereksiz ...
Gereksiz değil. 🕵️ Biraz daha fazla olmalı hatta 🤝
Bu arada böyle reklam yapan biri olursa bana resim ile birlikte yollayın zevkle gerekeni yaparım hehe 😜
Bu arada böyle reklam yapan biri olursa bana resim ile birlikte yollayın zevkle gerekeni yaparım hehe 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap