sitede '' MAESTIA '' diye reklam var kapanmıyorda okan abi düzenleme yapsan isteyen kapatabilsin . rahatsız ediyor 😊
reklam hakkkında !
· 24 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Haha 😄 Kimbilir nekada rpara verdiki şirket okay bey böyle yapmış hll
çok kötü olmuş ya sitede gezemioruz ki ekranın %25'ini kaplıyor . reklam kalsın sorun değilde kapatma olması gerekiordu . diye düşünüyorum .
çok kötü olmuş ya sitede gezemioruz ki ekranın %25'ini kaplıyor . reklam kalsın sorun değilde kapatma olması gerekiordu . diye düşünüyorum .
Kapitalizm bu. sakin ol şampiyon
* sakinim hacı ben , okan abiye sevgimiz saygımız sonsuz sitedeki bütün herkez içinde geçerli ancak bu reklam bu şekilde olmamış gibime geldi . tabiki karar okan abinin böle kalıcak dersede yapacak bişey yok böle kalır 🤔
* sakinim hacı ben , okan abiye sevgimiz saygımız sonsuz sitedeki bütün herkez içinde geçerli ancak bu reklam bu şekilde olmamış gibime geldi . tabiki karar okan abinin böle kalıcak dersede yapacak bişey yok böle kalır 🤔
valla bende dahil sitenin yarısından fazlası bu durumdan şikayetçi okan beye saygıda yavaşça azalıyor gördüklerim karşısında gerçekten çok şaşkınım böyle birşey beklemezdim
[X]Kapat Olması ve [X]Kapat Olmaması parayı indirir,çıkarttır.
Saten şuandada site çok karışık.
* dünde seninle biraz tartıştık k.bakma kardeşim .
Bilgisayar çağındayız her hastalığa bir ilaç var 😉
firefox kullanın reklamları engelleyin 😊
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Bende gözükmüyor zaten full reklam olsun isterse 😊
* dünde seninle biraz tartıştık k.bakma kardeşim .
😘 😘 unuttum gitti.
firefox kullanın reklamları engelleyin :)
o seçenek nerde ?

ne reklam mı? nerde? 😁

Opera kullanın reklamlardan kurtulun derim. 😜 😁
Opera kullanın reklamlardan kurtulun derim. 😜 😁
bir resim içinde sanki 4 tane resim var, baktıkça başım dönüyor 😜

Reklammı?ne reklamı,reklam ne arar la bende 😁 😈
Nasıl yapacaz söyleyin 😁
gugıl çorum içinde varsa alabilirmiyim 😁
Nasıl yapacaz söyleyin 😁
mozilla için ad block plus adlı bir eklenti indiriyorsun.Kurduktan sonra sağ yukarda kırmızı ABP yazana tıkla ve engellenebilecek öğeleri göster de.Sonra oraya tıklayınca Ara yerine maestia yaz .swf diye birşey çıkacak onu engelle de ve aranacak örnek denilen yere o dosyanın adı gelsin.ondan sonra bg11.jgp ide engelle olduda bitti maşallah 😁 .Bu yönle istediğin her reklamı kaldırabilirsin. 🤤 👍
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/adblock-plus/
bu site batarsa bizden batacak 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap