Icerige atla
Extraloob

Referandum'a EVET!

· 161 Yanıt · 11K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Penguen dergisi çok güzel bir espri yapmış hoşuma gitti paylaşmak istedim, Referandum'a EVET!

- Resim Silinmiş.

Biz tabiki HAYIR diyeceğiz.
161 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Az önce paylaştım bende ^^
[ek #12654]
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

tühh bunu da paylaştın mı peki 😜

- Resim Silinmiş.
H
hmzsnmz ⭐ 19y

tühh bunu da paylaştın mı peki 😜

- Resim Silinmiş.

Yok bunu yeni gördüm 😜
[ek #12654]
S
Smirnoff ⭐ 17y

Biz tabiki HAYIR diyeceğiz.

🙏
F
F.B.I ⭐ 16y
Çok güzel şeyler paylaşmışsınız ellerinize sağlık....

Tabikide HAYIR.
A
Adith ⭐ 18y
@Smir;
Ahtapot iyimiş ya 😁
F
F.B.I ⭐ 16y
penguen gibi dergilerde olmasa açık ve net bi şekilde evet denince neyin gireceğini söyleyen olmaz ^^

Olur . Olurda hükümetin büyük haber ajanslarına ve gazetelere yaptığı haber yasakları bunları engelliyor buda büyük ölçüde alınacak haberleri kısıtlıyor. Bu ülkede bildiğimiz gibi basın yayın özgürlüğü yok . Karşı gelen olursa ya içeri alıyorlar yada umulmadık yerlerden büyük mevlada para cezalarına çarptırılıyorlar.
J
Josephine ⭐ 17y
Ben evet diyeceğim.
B
Buura ⭐ 19y
Ben evet diyeceğim.

Alkıııış 🍿
B
Ben evet diyeceğim.

Alkıııış 🍿

düşünce özgürlüğü 👴
P
PR3STIG3 ⭐ 16y
aynen evet
B
Buura ⭐ 19y
Ben evet diyeceğim.

Alkıııış 🍿

düşünce özgürlüğü 👴

Birşey ülkemin zararınaysa başlarım böyle düşünceye.
B
@Buura
ups
ben siyasi görüşlerimi vs kenara bırakıp bu değişikliklerin olduğu paketin tamamını okudum.Ülkem için iyi olan maddelerde var kötü olan maddelerde.Ha şimdi evet mi hayır mı basacağımı burda söylemeyeceğim ama ülkenin menfaati için sende bu şekilde bi oku maddeleri sonra oyunu ver en azından için rahat olsun.
Ps:sakın yanlış anlama evet oyu ver falan diye söylemiyorum sadece tarafsız olarak bi maddeleri oku diyorum...
J
Journalist ⭐ 19y
@Buura

Neyin yararlı neyin zararlı olduğunu sen belirlemiyorsun burası özgür bir forum ve herkes seviyeli bir şekilde düşüncesini belirtebilir. konuda tartışma çıkaran sitede uzun soluklu bir mola vermek zorunda kalır bilmem anlatabildimmi 😘 summer6:

Konuyu takipteyim ❤️

P.s: Peder bey hayırda hayır vardır diyor ama bakalım daha çok var,seçime kadar çok şey değişebilir bende okuyayım bakalım ne var ne yokmuş daha okumadım 😜
F
F.B.I ⭐ 16y
Anayasanın Hayır denmesi için çok neden var . Bazı arkdaşlar söyle düşünüyorlar iyi lerde var kötülerde iyide bu oyuncak değilki ANAYASA bunda kötüler olmaması gerekiyor. Buradaki kötü maddeleride onaylarsak bu maddeler gelir bir gün bizi vurur gidip ERDOĞAN'I vuracak değil olan bize olur diye düşünüyorum. 😘 😘
B
Anayasanın Hayır denmesi için çok neden var . Bazı arkdaşlar söyle düşünüyorlar iyi lerde var kötülerde iyide bu oyuncak değilki ANAYASA bunda kötüler olmaması gerekiyor. Buradaki kötü maddeleride onaylarsak bu maddeler gelir bir gün bizi vurur gidip ERDOĞAN'I vuracak değil olan bize olur diye düşünüyorum. 😘 😘

Sen benim cümlelerimi hep yanlış anlıyorsun F.B.I yada yanlış anlamak istiyorsun! O maddeler içinde iyide var kötüde var evet mesela şimdiki anayasadaki saçma 20maddeyi düzeltmişler ve bunlar çok iyi olmuş sonra aslında düzgün olan 5maddeyide değiştirip yapısını bozmuşlar buda kötü olarak ortaya çıkmış.Ben 20tane düzelen madde varken niye 5madde için hayır diyeyim ? Senin mantığın alıyor mu bunu ? Biraz ülkenin menfaatleri için düşün doğru olanı yap öyle sağcı solcu ayağından geçinipte sırf siyasal görüşlerin yüzünden ülkeyi yakmaya kalkma 👍
kafandaki siyasal görüşü çıkar git o şekilde maddeleri bi oku ve öyle kararını ver 😉
daha fazla siyasete kaçmasın bu konu diyoruz ama sen ortamı gerginleştiriyosun 😉 daha fazla uzatmaya gerek yok.benim yazdıklarım hakkında bundan sonra yorum yapmanı istemiyorum bunlar benim düşüncelerim... 😉
B
Belarj ⭐ 17y
Ben evet diyeceğim.

Alkıııış 🍿

düşünce özgürlüğü 👴

düşünce özgürlüğü mü ? düşünce özgürlüğü ne arar la Türkiye'de 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
F
F.B.I ⭐ 16y
@BrendiBelle

Sen bana taktın ha ya düşüncemi belirttim . Bi daha konuşmıcam 😁

Ve ben sana hayır veya evet de demedim .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: