Bundan yaklaşık 1.5 ay önce bilgisayarıma virüs girmişti ve recovery dahil herşeyimi götürmüştü. HP den Recovery DVD si talep ettim dün DVD elime geçti . Bugün DVD den Windowsu tekrar kurdum . Recovery dosyaları da Bilgisayar ın içinde gözüküyor ama başlangıçta F11 e basınca yine hata almaya devam ediyorum . Ne yapmam lazım ?
Recovery Yinede Çalışmıyor.
· 6 Replies · 940 views 0 reading
6 Replies
Temet Nosce
⭐ 17y
Pc ye recoverysiz bir kere format atıldığı vakit recovery artık çalışmaz.
Bu mantıkla recovery çalışmamasına rağmen pcde varsa tekrar format atarsak çalışır
Ps: Mantık herşeyi çözmüyor malasef
Bu mantıkla recovery çalışmamasına rağmen pcde varsa tekrar format atarsak çalışır
Ps: Mantık herşeyi çözmüyor malasef
Clochardın dediği doğru ayrıca bu bir mantık değil olağan birşey,Recovery yüklü olan bilgisayarlara normal format atarsan recovery geçerliliğini yitirir bunu bilmek için mantık yürütmeye gerek yok ☕
Evet kardeşim bu yüzden altına ''ŞAKA YAPTIM BU BİR B.KA YARAMAZ'' yerine daha güzel bir not yazdım daral:
Laptoplarda 5-10 gb'lık bir partition oluyor, format atarken sildiysen geri gelmez. Ben 2 sene önce packard bell laptopumda aynı şeyi yaşamıştım (bilmeden sildim), sonra bozulduğunda servise yollarken o partitionu da yeniden kurmalarını istedim kurdular

Log in to write a reply.
Log In