Icerige atla
Extraloob

Recovery Yinede Çalışmıyor.

· 6 Replies · 940 views
E
Bundan yaklaşık 1.5 ay önce bilgisayarıma virüs girmişti ve recovery dahil herşeyimi götürmüştü. HP den Recovery DVD si talep ettim dün DVD elime geçti . Bugün DVD den Windowsu tekrar kurdum . Recovery dosyaları da Bilgisayar ın içinde gözüküyor ama başlangıçta F11 e basınca yine hata almaya devam ediyorum . Ne yapmam lazım ?
6 Replies
Temet Nosce
Pc ye recoverysiz bir kere format atıldığı vakit recovery artık çalışmaz.
F
frityus ⭐ 17y

Bu mantıkla recovery çalışmamasına rağmen pcde varsa tekrar format atarsak çalışır

Ps: Mantık herşeyi çözmüyor malasef
X
Xperyon ⭐ 15y

Bu mantıkla recovery çalışmamasına rağmen pcde varsa tekrar format atarsak çalışır

Ps: Mantık herşeyi çözmüyor malasef

Clochardın dediği doğru ayrıca bu bir mantık değil olağan birşey,Recovery yüklü olan bilgisayarlara normal format atarsan recovery geçerliliğini yitirir bunu bilmek için mantık yürütmeye gerek yok ☕
F
frityus ⭐ 17y
Evet kardeşim bu yüzden altına ''ŞAKA YAPTIM BU BİR B.KA YARAMAZ'' yerine daha güzel bir not yazdım daral:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Laptoplarda 5-10 gb'lık bir partition oluyor, format atarken sildiysen geri gelmez. Ben 2 sene önce packard bell laptopumda aynı şeyi yaşamıştım (bilmeden sildim), sonra bozulduğunda servise yollarken o partitionu da yeniden kurmalarını istedim kurdular

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: