Icerige atla
Extraloob

Realtek Ses Kartı Sorunu

· 7 Yanıt · 1.7K görüntüleme
M
Midbroke OP ⭐ 18y
Sorun Türü: Yazılımsal
İşletim Sistemi: Windows XP Pro Service Pack 2
Ekran kartı modeli: Ati Radeon X550 256 mb.
RAM: 1 GB

- Resim Silinmiş.

Sorun çıkmadan önce cod4 multiplayer ses kartı yüzünden açılmıyor diye ses kartını silmiştim . Şuan aynı ses kartını gene kurdum bu seferde ses yok . İğrendiğim windows başlangıç sesini bile özledim şimdiden 😁 Ses kartını realtek AC'97 kurmuştum . Güncel bir realtek ses kartı driverini ihtiyacım var ama bulamıyorum :?
7 Yanıt
M
Midbroke OP ⭐ 18y
up :S ses gelmiyor pc den lütfen arkadaşlar yav
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
realtek AC'97'nin güncel versiyonunu kur sonrasında denetim masasından ses denetimlerine gel oradan ayarlamaları yap ses sorunu ortadan kalkar.
M
Midbroke OP ⭐ 18y
realtek AC'97'nin güncel versiyonunu kur sonrasında denetim masasından ses denetimlerine gel oradan ayarlamaları yap ses sorunu ortadan kalkar.

sorunu çözmüştüm ama buraya yazmayı unutmuşum . AC'97 ' nin güncel versiyonunu indirdim . Bendekini sildim . İntelin cd sinden soundla ilgili birşeyler vardı onu kurdum . Sonra AC'97 yi kurdum . Düzeldi 🎅
O
ozan160 ⭐ 19y
AC'97 ' nin güncel versiyonunu indir sendekini sil İntelin cd sinden soundla ilgili birşeyler var onu kur . Sonra AC'97 yi kur . Düzelir. 😄
M
Midbroke OP ⭐ 18y
AC'97 ' nin güncel versiyonunu indir sendekini sil İntelin cd sinden soundla ilgili birşeyler var onu kur . Sonra AC'97 yi kur . Düzelir. :D

Çok zekisin 😁
M
AC'97 ' nin güncel versiyonunu indir sendekini sil İntelin cd sinden soundla ilgili birşeyler var onu kur . Sonra AC'97 yi kur . Düzelir. :D

püheheheh

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: