Icerige atla
Extraloob

Real Madrid - Villareal 4-2

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Real Madrid - Villareal 4-2

bu ronaldo harbiden tanrı ötesi olamaz 3.golü izleyin adam düşüyor yerden kalkıyor 3 kişiden hızlı davranıp tüm gücüyle şut çekiyor ya günde 10k kalori ile besleniyordur bu dana helal olsun adama bu arada mourinho da ayrı bir tanrı tapıyorum adama 3.gol atılınca nasıl deliriyor rakip yedek kulübesini ağır tahriklere kalkıyor hele 4.golde taraftara el kol hareketi yapıyor ahahaha bayılıyorum sana yeni mesihhh makara:
12 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
spiker süpermiş yaa ^^ villarealin attığı gollerdeki son vuruşlara bakın tr de kim atabilir adamlar biliyorlar gol atmayı 🙏

*Ronaldo'nun 3. golü ofsayt değil mi ya pilot kameradan izlemek lazım 😁
[ek #12654]
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Ronaldo insan üstü bi varlık 😁
_
__enes__ ⭐ 18y
Ronaldo insan üstü bi varlık 😁

+1907
R
Rochas ⭐ 16y
Sen nasıl bir oyuncusun be allahın kulu 😱
abicim bu nasıl bir adamdır nasıl bir futbolcudur offff bayılıyorum ya şunu söylemek istemiyorum ama ne biliyim bu adam messi falan yalan bu adamın yanında ya offff
Extranın dediği gibi kalkıyor koşuyor dönüyor ters ayakla o kadar efor sarf edip topa vuruyor zor iş bu gerçekten ya helal olsun 🙏 🙏 🙏 ❤️ ❤️ ❤️
A
Apollon ⭐ 18y
Real Madrid 4 - 2 Villareal
Milan 4 - 4 Udinese

neutral1 Güzel maçlardı.
Z
zynl45 ⭐ 16y
ofsayt bence
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ronaldo'nun günü. 3 gol, 1 asist 🙏 Hakikaten 3. golde banada ofsayt gibi geldi fakat ronaldo napmış öyle yaa 😁 adam topu alır almaz tek düşüncesi şutmuşki heralde direk dönerek vurdu ters ayakla tam köşeye. 😱

ps: 3. golde spiker gooool demeye başladı sesi kapadım, 15-20 sn sonra açtım hala goool diyor. daral:
Special thx to Flexi
U
Uprising ⭐ 19y
Bu adamın oynadığı futbolsa yıllarca ben halısaha diye altın gününe gitmişim. nese:
C
çok süper
S
sspazuzu ⭐ 15y
WWoooWW
B
BaSoryong ⭐ 18y
Hari nedene bilirki ama messie göre cr7 izmelekten daha fazla haz duyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: