Icerige atla
Extraloob

Real Madrid ve Galatasaray Maçı Hakkındaki Görüşleriniz

· 24 Yanıt · 2.1K görüntüleme
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y
Bence dany defansı sağlam tutsada burak ve sneider umduğum etkiyi yaratmadı takımda.
24 Yanıt
D
djfko ⭐ 18y
turk futbolunun kaybidir baska ne diyebilirizki
O
Onitsuka ⭐ 17y
Burak kadar beceriksiz bencil bi futbolcu görmedim oraya düz direk koy buraktan daha cok iş yapar.

Bu sene satamadık ne verirseler satcaktık aslında elimizde patladı.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gg wp.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Takım drogba'dan ibaretmiş onu güzel bir şekilde anladık.
Temet Nosce
Drogba cikti mac orada bitti zaten. İlk 30 dk buldugumuz pozisyonlari gole cevirseydik galibiyetle ayrilirdik. Cok kolay alinabilecek maci cok guzel verdiler. Yedigimiz ilk 4 golun hepsi hataydi. Bu kadar da olmaz, sanki yenen taraf biziz ayagimizda top tutuyoruz. 66. dakikadan sonra kapattim maci.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Kaç kaç bitti?

Dondurmacida gördük 5. golü arkadaş kafayı yedi 4-0ken 5-0 olmuştu sonra 5-1 oldu sanırım?
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
4-0 da taksimde sinirden çıldırarak ayrıldım. Sen ilk 30 dakikada 5 tane net gollük pozisyonu atamazsan . Real sana 6 da atar 16 da atar...

Dany cedjou özellikle ama özellikle burak sezon ortası beklemeden yolla abi. Yok yani başka yolu yok...
D
Doma$no ⭐ 18y
Umut Bulut'u gene 80de aldı.Ne zaman akıllanacak bu hoca yav
M
mrfluu ⭐ 15y
6 üstü 1 maç o kadar üstünde durmaya gerek yok bence.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
6 üstü 1 maç o kadar üstünde durmaya gerek yok bence.

Tuttum bunu. 😁
Kalkandelen
Çok basit futbol oynadılar.
T
tenpanter ⭐ 17y
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Drogba cikti mac orada bitti zaten. İlk 30 dk buldugumuz pozisyonlari gole cevirseydik galibiyetle ayrilirdik. Cok kolay alinabilecek maci cok guzel verdiler. Yedigimiz ilk 4 golun hepsi hataydi. Bu kadar da olmaz, sanki yenen taraf biziz ayagimizda top tutuyoruz. 66. dakikadan sonra kapattim maci.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Bak yapmayın bunu 😜 😜
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Fatih Terim'in dedigi gibi ilk 30 dakika oynadigimiz futbolu hic bir takim Real madrid'e karsi oynayamaz. En azindan bizim duzeylerimizde bir takim. Ote yandan Galatasaray'in Drogba'dan ibaret oldugunu, Burak'in bos bir bedenden ibaret oldugunu, Melo'nun ve Dany'in boyle buyuk maclarda ne kadar gerizekali oldugunu anladik. Yapacak bisey yok, 3-4 tamam da 6 biraz fazla oldu. Yine de profesyonellik iste, ne Ancelotti ne modric ne de digerleri asagilamadi bizi, beklemedikleri bir skor aldiklarini ve ilk yari hayli zorlandiklarini soylediler. Olsun, yine de 3 puan kaybettik. 10 tane de yesek 3 puan kaybimiz var, onumuzde daha 5 mac var. Onumuzdeki maclara bakicaz.

[ Mesaj mobilden gonderildi BlackBerry ] mobile
Special thx to Flexi
S
seskes ⭐ 19y
LAN AĞLICAM GÜLMEKTEN

Ufck
Ufck ⭐ 16y
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
LAN AĞLICAM GÜLMEKTEN

Gülüncek bi durum nerde ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
S
seskes ⭐ 19y
o-<-<
M
mrfluu ⭐ 15y
LAN AĞLICAM GÜLMEKTEN

😁 😁
F
frityus ⭐ 17y
Ya bırakın şu ilk dakikalar çok iyiydik ilk yarı çok süperdikte bilmem ne maç 90 dakika 90...
Real yenecekti zaten belliydi ama Galatasaraydan böyle bir halısaha futbolu beklemezdim.
T
tenpanter ⭐ 17y
LAN AĞLICAM GÜLMEKTEN

makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: