X xlorxlarge OP ⭐ 18y 14 yil once #1 Stat: Santiago BernabéuTarih: 10 Aralık CumartesiSaat: 23:00Yayın: NTV Spor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Kalkandelen ⭐ 17y 14 yil once #2 iki dev anca berabere 😊 ama barcelona daha yüksek gibi 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #3 Barça TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Vanity ⭐ 16y 14 yil once #4 Real Madrid çok iyi gidiyor üstelik maç eksiği olduğu halde liderler 10 maçtır yenilgi yüzü görmediler. Barça bocalıyor. Real Madrid alır gibi 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #5 Bu macın 5 2 bıttıgını gordum ruyamda, hadı hayırlısı:D[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rookie ⭐ 18y 14 yil once #6 Barça taraftarıyım ancak los galacticos alacak gibi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #7 barça derdim ama getafe ye yenildiler güvenimi sarstılar -.- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metamorph ⭐ 19y 14 yil once #8 Real madrid handicaplı kazanır.^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 14 yil once #9 Bol gol olur ^^ [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 14 yil once #10 Bol gol olur ^^Biliyorum ben ya :p [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 14 yil once #11 Bol gol olur ^^Biliyorum ben ya :pOlmasaydı ayıp olurdu zaten :p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 14 yil once #12 Olmayacak bir şey söyleseydin Hamza o zaman iyi olurdu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 14 yil once #13 Olmayacak bir şey söyleseydin Hamza o zaman iyi olurduOlmayacak şeyi bilmek için ne uğraşayım şurada mantıklı olan dururken. [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 14 yil once #14 Hani herkesin bilebileceği bir şeyi söylemeyip de farklı bir şey söyleseydin diyordum. yoksa mantıklı olanı söylemişsin zaten daha farklı şey beklerdim senden 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 14 yil once #15 +7 desem olmasa daha mı iyiydi volkaaan 😜Ama evet haklısın skoru tahmin etsem daha fantastik olabilirdi ^^ [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 14 yil once #16 yeah haklısın bunu yapmalıydın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil