B BayPipo OP ⭐ 16y 14 yil once #1 silaha 6 kere +6 ya denedim tutmadı ama sürekli +5 oluyor galiba bir taktik buldum en yakın zamanda paylaşacagım şansmı taktikmi tam emin değilim şuan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Blade7810 ⭐ 16y 14 yil once #2 taktıigin burda acılsan bıde bız denesek:)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheRinG ⭐ 16y 14 yil once #3 Taktiği En Kısa Sürede Değilde Şimdi Söyle:d Silk ler boşa gidiyo +3 bile olmadı:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ColdHeart ⭐ 17y 14 yil once #4 aynen şimdi söylesen daha iyi o kadar silk gidiyor +3 ü geçmiyor 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A altanyunus ⭐ 19y 14 yil once #5 o değilde ben bazı globaller gördüm adamlar prof stone basıp + deniyorlarmış ve silah kayboluyormuş hatamı var yoksa nedir bu olay prof stone inventorydemi duruyor yoksa silahamı ekliyorsun basarken TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil