K Kuruman OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.Emege Saygı extraokk Dosyalar (1) rappelz_screen00000010.jpg 62.1 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L Leet1 ⭐ 19y 18 yil once #2 Teşekkürler.Oyunu biras Shaiya Online a benzettim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kuruman OP ⭐ 19y 18 yil once #3 Teşekkürler.Oyunu biras Shaiya Online a benzettim Kinght Silkroad Bu tür oyunlar Hep birbirine benziyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D detenetar ⭐ 19y 18 yil once #4 Teşekkürler.Oyunu biras Shaiya Online a benzettim Sana katılıryorum .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RanwaX ⭐ 19y 18 yil once #5 Silkroad'la Rappelz arasında karar verccek olsanız hangisini seçerdiniz. 😁 Şok Şok yeni Anket 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G gSbURakxXx ⭐ 19y 18 yil once #6 Silkroad 4ever ?!!!!!!. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W wanted_207 ⭐ 17y 17 yil once #7 guzel resim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NoMoreLove ⭐ 18y 16 yil once #8 Rappelz... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 16 yil once #9 çok güzel grafikleri varmış ya.silkraoddan sonraki oynayabileceğim bi oyun olabilir bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S sutrakama ⭐ 15y 15 yil once #10 teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil