Icerige atla
Extraloob

[RaPLeX]killed Lord Yarkan from RedSea (38) Güncellendi

· 106 Yanıt · 9.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 6
Yanıtlar
F
fbli69 ⭐ 19y
Char süper bence tam AvRiL a rakip Mr. Green
_
woww Twisted Evil Twisted Evil
D
DoNJuaN ⭐ 19y
tbr ederim Cool
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

tbr ederim Cool

senden uru fotosu beklıyoruz gokhan bugun kesmedınmı 😊
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

Öncelikle tbrkler.Çok güzel bir charın var bizde lordu kestirkte bu kadar deil senin maşallahın var bu arada bi ara senin charı pvp yaparken görmek isterim oyunda olgun bir gün haber verirsen bi bakabilirmiyiz chara ve setini görmek isterim

tmm kardesim sımdı oyundayım bana ulasabilirsin 😊

edit by RaPLeX"]
acil cikmam gerekiyor çıkıyorum bb daha sonra ins
P
PsPasha ⭐ 19y

Öncelikle tbrkler.Çok güzel bir charın var bizde lordu kestirkte bu kadar deil senin maşallahın var bu arada bi ara senin charı pvp yaparken görmek isterim oyunda olgun bir gün haber verirsen bi bakabilirmiyiz chara ve setini görmek isterim

tmm kardesim sımdı oyundayım bana ulasabilirsin :)

bence bu charı ölsende satma yeni bi char kasmaya basla

extrabeer
P
PsPasha ⭐ 19y
aa pardonj zatwen mercury de arıyodun dimi Mr. Green
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

aa pardonj zatwen mercury de arıyodun dimi Mr. Green

o bana deil arkadasıma. 😊 kendime char almam ben kasarım ueheh Twisted Evil Twisted Evil
H
Bıde ıtemlerının resımlerını koysana cok merak ettım gercekten okadar hp cok guzel gercekten herkeze nasıp etsın Laughing
E
extrem ⭐ 19y
serhan tebrik ederim ilk 80 lwl olduğunda gördüm farm bittikten sonra görmedim 15tatilde gösterirsin inş Very Happy bide benim çarı 80 yapmam lazım senle konuşcam bi ara msnde extraokk
R
Ray_jovan ⭐ 19y
Kardeşim ben genelde aksamları ewde oluyorum calıtıgım icin sabahları pek oyuna giremiyorum akşam ütü oyunda isen gelmeye calısırım Very Happy
T
Tengrİ ⭐ 19y

Char süper bence tam AvRiL a rakip Mr. Green

AvRiL i SuperStar bile kesemiyor Wink

bu arada charın süper kardeşim herşeyi tas tamam bence kendine yan charlar aç europe wizard fln onları kas 2 ayda böyle bi charla 7/24 kassan 80 lvl bi sürü char çıkarıp satarsın Laughing Mr. Green
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

serhan tebrik ederim ilk 80 lwl olduğunda gördüm farm bittikten sonra görmedim 15tatilde gösterirsin inş Very Happy bide benim çarı 80 yapmam lazım senle konuşcam bi ara msnde extraokk

tabii gel bizm mekana beklerim 😊 msn giremiyorum bu aralar direk sroya 😊
L
wlla onu bunu bilmemde sn ztn lordun yarısını garmentle nasıl kestin onu düşünüyorum ^^ tbrx
R
RaPLeX OP ⭐ 19y

wlla onu bunu bilmemde sn ztn lordun yarısını garmentle nasıl kestin onu düşünüyorum ^^ tbrx

fazla zor olmadı 😊 saol
P
PsPasha ⭐ 19y

Walla hacım super ama neden bicheon 70 cold 70yapmadın cold buff ı cok lazım sana Rolling Eyes

bicheon yok 😊 heuksal70 demek bnm için çok büyük kayıp Very Happy keşke sana pvplerimi izletebilsem heuksalın degerini anlarsın.

dogrudur Mr. Green
R
RaPLeX OP ⭐ 19y
Güncellendi.... 33-34-35 eklendi Very Happy
R
Ray_jovan ⭐ 19y
yine yapmışsın yapcagını thbrkler
H
HosenberG ⭐ 19y
tbrikler Mr. Green
R
RaPLeX OP ⭐ 19y