Icerige atla
Extraloob

RapisT Isy'Da (( Neptune )

· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Ordakı 70k Benım Tarafımdan Vurulmustur...İnanmayan 3 Numaralı Skıll'ı wurdugumu Gorebılırler..Crt Nasıl ? Yorumlarınızı Beklıorumm

RapisT
15 Yanıt
D
DeepdarK ⭐ 19y
Süper de senin olmadı sanırım xD
F
F34RL3SS ⭐ 19y
72 lwl de 6,3k can 😊
üflesen uçacak 😊
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y

ole dıenlerın olucagını bılıordum 3.skıllıme bakarsan 5 sanıyelık dolma suresının 2 sanıyesı dolmus 3 sanıyesı kalmıs..we wurusların gosterım suresı 3 sanıye yanı 1 sanıye kala cekmısın ztn kaybolmak uzere bellı oluor ..
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
72 lwl de 6,3k can 😊
üflesen uçacak :)

hahah bı ufleyıwerde gorelım ben bu lv da dııl 90 a gıdecegım ıcın bu ustlere onem wermedım senın anlayacagın buyuk dusunmek ... bu arada benı uflemekte o kadar kolay deıl ayrıca extreme basılı hp 12 k...
_
Gzl crt ... Hocam xbow extreme accıkken senı 45 lık dager bıle yatırabılır ıste ben bu yuzden xbowları sevmıyorum bendede vardı bı aralar ama beyenmedım 👴
O

ole dıenlerın olucagını bılıordum 3.skıllıme bakarsan 5 sanıyelık dolma suresının 2 sanıyesı dolmus 3 sanıyesı kalmıs..we wurusların gosterım suresı 3 sanıye yanı 1 sanıye kala cekmısın ztn kaybolmak uzere bellı oluor ..

Onu demek istemedi zaten arkadas.Isy senin olmadi mi diye sordu.
J
Jim ⭐ 18y

sanırım hp %50de yakalamış bu da ilk skill i 😁
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
Gzl crt ... Hocam xbow extreme accıkken senı 45 lık dager bıle yatırabılır ıste ben bu yuzden xbowları sevmıyorum bendede vardı bı aralar ama beyenmedım 👴

45 levl benı ındırsın oyunu bırakırım yanlız bana vurmadan once ıssallah ben vuramam tabada dokunu rsam bırde crıt gelırse 100 k mı desem 150 k mı desem allah bılır ..
L

45 levl benı ındırsın oyunu bırakırım yanlız bana vurmadan once ıssallah ben vuramam tabada dokunu rsam bırde crıt gelırse 100 k mı desem 150 k mı desem allah bılır ..

coşma koçum coşma , gel bakim benim nukerin karşısına kaç k dmg yiyon 99mu desem 100mü ?_?_?
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y

coşma koçum coşma , gel bakim benim nukerin karşısına kaç k dmg yiyon 99mu desem 100mü ?_?_?

benım lv'ımdakı nuker bana 15k wuramas zerksiz..lv'ımda hatta 85 lw a kadar butun nukerlerle dalga gecerim..Sen Xbowu Tanımıon Galiba ?
X
XipeHocter ⭐ 19y
Gayet Güzel Kardeşim 🎅

Bu Arada Ben Tr_SpeeD_Tr 😁
C
Cryolite ⭐ 19y
benimde crossbow charım vardı ama 52 lvlken 32 lvllar beni öldürmeye başlayınca bıraktım -.-" str charlara karşı çok zayıf bi char ama uniquelerde güzel ^^
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
Gayet Güzel Kardeşim 🎅

Bu Arada Ben Tr_SpeeD_Tr 😁

hehehe saolasın kardesım ...
_
_LaGRoaD_ ⭐ 19y
sen benim 87 lik nukecile dalga geçte göriyim
sen ya hiç nukecile oynamamıssın yada hiç nukecile pvp yapmamışsın.
Şimdiki yeni skille sende 87 olsan bile tek yicen bunu bil.ayanı denk al yani her nukere kafa tutma.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: